Cereja Passita Single Origin, Brazilia, 200 g

Cafea Cereja Passita 100% Arabica, de pe platoul Cerrado. Dintr-o recoltă târzie, un espresso cu corp plin, cu note intense de miere și ciocolată. Brazilia viselor noastre.

  • CAFEA PRĂJITĂ ȘI MĂCINATĂ
INTENSITATE 7
Măcinarea specializată o face excelentă pentru cafetierele Moka și perfectă pentru cafeaua americană la filtru.
    bollo-single-origin
  • 100% Arabica

    COMPOZIȚIE

  • Cerrado din Brazilia

    ORIGINE

  • Settimo Torinese, Italia

    PROCESARE

cereja-moka-ambientata-m
PROFIL ȘI PRĂJIRE
Aromă bogată cu note de miere
VIZUALIZARE
Cremă de culoarea chihlimbarului și culoare închisă

AROMĂ
Note de miere si ciocolată

GUST
Corp plin și aromă intensă

Note aromatice
Ciocolată neagră
Miere
Intensitate 7 Intensitate medie
Prăjire Mediu
Informații tehnice
Produsă pentru
Luigi Lavazza S.p.A. - Via Bologna, 32 - 10152 Torino - Italia.
Descriere
CAFEA MĂCINATĂ
Intensitate
7
Dimensiunea ambalajului
Pungă de 200 g
caffe-macinato-ambientate-cluster-m-573
PREPARARE

Cereja Passita,
cafeaua ideală pentru cafetiera Moka.

Vă recomandăm să pregătiți acest amestec într-o cafetieră Moka - cafetiera care se găsește în orice casă italiană.
Cerrado din Brazilia

O cafea născută din climatul uscat al platoului Cerrado din Brazilia, cunoscută pentru recoltarea sa târzie. Boabele lăsate să se usuce pe ramuri îmbogățesc aroma specială a acestei cafele Single Origin, ce se distinge prin notele speciale de miere și ciocolată.

AFLAȚI MAI MULTE
Numai din agricultură durabilă

Cereja Passita este o cafea care provine doar din ferme certificate Rainforest Alliance.

Iată câteva sugestii pentru cina din această seară: câteva rețete care să vă inspire!

REVISTA 2H
Conuri de ciocolată cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Salată de fructe de mare pe o cremă din mozzarella de bivoliță

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Friptură din file de porc cu bacon crocant și cremă din avocado cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 40m
Cheesecake de cafea cu gelatină de miere

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 3H
Tartă cu cremă de cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Panettone cu cafea Zabaglione

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Risotto cu dovleac și robiola, cu frigărui de cârnați în cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA
Cook it Right

Cook it right

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA 10H
Pâine din grâu Kamut® de Khorasan, cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 10H
Salată de ton

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM