1998
2000

1999

Senzualitatea cafelei

by Magnum Photos

Magnum Photos

Fondată în 1947, agenția Magnum Photos este una dintre cele mai importante agenții de fotografie din lume. Este o cooperativă deținută de fotografii din cadrul ei și, prin însăși natura sa, permite membrilor săi o mare libertate de acțiune, favorizând exprimarea creativității individuale și a caracteristicilor individuale. 

Fotografii de la agenția Magnum sunt renumiți pentru producerea unora dintre cele mai importante reportaje din ultimii ani, documentând războaie, evenimente sociale și naturale, precum și aspecte ale societății care nu sunt evidențiate de jurnalismul tradițional.

Parada de la sfârșitul mileniului a fost încredințată către doisprezece reporteri diferiți ai agenției Magnum Photos, fondată, printre alții, de Henri Cartier-Bresson și de Robert Capa: David Allan Harvey – Leonard Freed – Gilles Peress – Steve McCurry – Inge Morath – Martine Franck – Elliott Erwitt – Gueorgui Pinkhassov – Bruno Barbey – Ian Berry – Rene Burri – Dennis Stock. Fotografii de la agenția Magnum sunt renumiți pentru producerea unora dintre cele mai importante reportaje din ultimii ani, documentând războaie, dezastre naturale, evenimente sociale, precum și aspecte ale societății care nu sunt evidențiate de jurnalismul tradițional.

IANUARIE

FEBRUARIE

MARTIE

APRILIE

MAI

IUNIE

IULIE

AUGUST

SEPTEMBRIE

OCTOMBRIE

NOIEMBRIE

DECEMBRIE