2004
2006

2005

Espress yourself

by Erwin Olaf

Erwin Olaf

Născut în Olanda, în 1959, Olaf este unul dintre cei mai inovatori artiști din domeniul fotografiei. A câștigat „Premiul tinerilor fotografi europeni” în Germania, în 1988, iar în 2001, a câștigat „Leul de argint” la Cannes, datorită campaniilor publicitare realizate pentru Diesel și pentru Heineken. În septembrie 2003, Muzeul Groninger a organizat o retrospectivă a carierei sale de 25 de ani, cu peste 200 de fotografii și nenumărate videoclipuri. 

În 2010, Louis Vuitton a comandat o serie de portrete de la Olaf, în colaborare cu Rijksmuseum din Amsterdam. A publicat multe cărți și a câștigat nenumărate premii internaționale. A primit recent „Premiul Lucie” pentru întreaga sa activitate. A avut multe expoziții solo peste tot în lume. Lucrările sale fac parte din colecții permanente în mai multe muzee olandeze.

Lavazza i-a încredințat calendarul din 2005 lui Erwin Olaf. Acest fotograf olandez creează o lume a viselor inspirată de circ, în nuanțe de alb și roșu, în care relația dintre bărbați și femei este descrisă într-un mod spiritual, suprarealist. Erwin Olaf s-a născut în Olanda, în 1959. Realitatea prezentată în fotografiile sale este întotdeauna ironică și transgresivă. Lucrările sale sunt bogate în umor și contestă discret limitările conceptului de frumusețe impuse de lumea modei și de publicitate.

IANUARIE – FEBRUARIE

MARTIE – APRILIE

MAI – IUNIE

IULIE – AUGUST

SEPTEMBRIE – OCTOMBRIE

NOIEMBRIE – DECEMBRIE