2005
2007

2006

Experiența unui espresso de primă clasă

by Ellen von Unwerth

Ellen von Unwerth

Născută în 1954, în Frankfurt, Germania. Lucrările ei sunt o versiune distinctiv senzuală și jucăușă a fotografiilor de modă și glamour. Pe lângă cariera ei ca fotograf, producător de film și regizor video, și-a publicat lucrările în diverse cărți și două benzi foto desenate, adesea însoțite de expoziții în întreaga lume. Fotografiile ei au fost incluse în numeroase expoziții internaționale.

Campaniile de publicitate senzuale pentru Guess de la începutul anilor '90 au fost rampa de lansare pentru cariera sa comercială, după care au urmat multe alte campanii, inclusiv o serie de reclame pentru „Sex and the City”. Von Unwerth s-a aventurat și către regizarea filmelor scurte și a reclamelor.

Femei, călătorii, vise. După calendarul din 1995, Ellen von Unwerth și-a pus numele și pe ediția din 2006, care vorbește despre lux și despre epoca aventuroasă a zborului, pe când cerul era pentru cei puțini. Un calendar cu imagini din paradisuri exotice, cocktailuri cu cafea, zâmbete și așteptări. Fotografiile lui Ellen von Unwerth, cu stilul lor ironic și provocator, dar întotdeauna elegant și senzual, apar în cele mai importante reviste din industrie. Pe lângă fotografie, ea își petrece timpul regizând scurt metraje și videoclipuri muzicale.

IANUARIE – FEBRUARIE

MARTIE – APRILIE

MAI – IUNIE

IULIE – AUGUST

SEPTEMBRIE – OCTOMBRIE

NOIEMBRIE – DECEMBRIE