2008
2010

2009

Experiența unui espresso italian

by Annie Leibovitz

Annie Leibovitz

Născută în 2 octombrie 1949, în Waterbury, Connecticut. Și-a început cariera în fotografie în 1970, în revista „Rolling Stone”, pentru care a devenit fotograf oficial. Zece ani mai târziu, avea un palmares de 142 de coperte și mai multe reportaje fotografice importante. În 1983, a început să lucreze cu revista Vanity Fair, iar în 1993, cu Vogue. În plus față de munca de fotograf, ea a creat campanii de publicitate memorabile. A colaborat cu multe organizații, cum ar fi proiectul White Oak Dance, cu Mihail Barâșnikov și cu Mark Morris.

A publicat mai multe cărți și a organizat diferite expoziții în America și în Europa. În 2006, guvernul francez i-a acordat titlul „Commandeur dans l`Ordre des Arts et des Lettres”. Ea deține numeroase premii, de la premiul Lifetime Achievement al International Center of Photography din New York, până la medalia centenară al Royal Photographic Society din Londra. 

A fost declarată o legendă vie de către Library of Congress. Locuiește în New York, cu cei trei copii ai săi, Sarah, Susan și Samuelle.

Annie Leibovitz interpretează stilul italian prin șapte imagini. O călătorie fotografică spectaculoasă, un tribut adus Bel Paese, o sărbătoare a modei, artei, bucătăriei, seducției, cinematografiei și istoriei. Ghidul nostru în această călătorie este, desigur, o ceașcă de espresso Lavazza, simbolul prin excelență al stilului de viață italian în întreaga lume. Annie Leibovitz, cel mai cunoscut și cel mai apreciat fotograf în viață, a fost numită o legendă vie de către American Library of Congress. Ea a primit numeroase premii internaționale extrem de prestigioase, pentru contribuția adusă fotografiei.

IANUARIE – FEBRUARIE

MARTIE – APRILIE

MAI – IUNIE

IULIE – AUGUST

SEPTEMBRIE – OCTOMBRIE

NOIEMBRIE – DECEMBRIE