Biscuiți din aluat de tartă dulce

DIFICULTATE
3H

Există biscuiți de toate tipurile, gusturile și formele. Biscuiții reprezintă una dintre cele mai apreciate gustări din istoria gastronomiei. Biscuiții cu cafea sunt una dintre micile plăceri ale vieții și vă vor ajuta să vă satisfaceți dorința de delicatese.
Ingrediente
  • 10 g cafea măcinată, 300 g făină tip 00, 150 g unt, 100 g zahăr pudră
  • 1 ou, 1 gălbenuș, sare
Preparare
Pentru aluatul de tartă dulce

Amestecați zahărul cu untul până la obținerea unei texturi cremoase. Faceți o scobitură în grămăjoara de făină, presărați cafeaua măcinată și așezați untul amestecat cu zahăr în scobitură. Apoi, adăugați oul și gălbenușul în scobitură. Începeți să amestecați ingredientele, combinându-le încet. Frământați până când obțineți un aluat omogen și puneți-l în frigider timp de aproximativ o oră.

Coacerea biscuiților

Întindeți aluatul pe un fund de lemn cu făcălețul, până la grosimea dorită. Tăiați biscuiții cu ajutorul ștanțelor de bucătărie. Distrați-vă culegând formele obținute! Apoi, puneți biscuiții pe hârtie de copt și coaceți-i la 180 °C timp de aproximativ 10 – 12 minute

Metodă

PENTRU ALUATUL DE TARTĂ DULCE

Amestecați zahărul cu untul până la obținerea unei texturi cremoase. Faceți o scobitură în grămăjoara de făină, presărați cafeaua măcinată și așezați untul amestecat cu zahăr în scobitură. Apoi, adăugați oul și gălbenușul în scobitură. Începeți să amestecați ingredientele, combinându-le încet. Frământați până când obțineți un aluat omogen și puneți-l în frigider timp de aproximativ o oră.

 

COACEREA BISCUIȚILOR

Întindeți aluatul pe un fund de lemn cu făcălețul, până la grosimea dorită. Tăiați biscuiții cu ajutorul ștanțelor de bucătărie. Distrați-vă culegând formele obținute! Apoi, puneți biscuiții pe hârtie de copt și coaceți-i la 180 °C timp de aproximativ 10 – 12 minute.

 

 

Cafeaua ideală pentru această rețetă

Qualità Oro

Dulce și aromatic

Un amestec intens, extrem de aromatic, de boabe Arabica 100% Premium, perfect pentru adevărații cunoscători de cafea.

AFLAȚI MAI MULTE

Sugestii pentru masa din această seară: fie ca aceste rețete să vă inspire!

REVISTA 2H
Conuri de ciocolată cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Risotto cu cafea și brânză fontina, cu cafea și smochine cu scorțișoară

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Salată de fructe de mare pe o cremă din mozzarella de bivoliță

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Friptură din file de porc cu bacon crocant și cremă din avocado cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 40m
Cheesecake de cafea cu gelatină de miere

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 3H
Tartă cu cremă de cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Panettone cu cafea Zabaglione

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Risotto cu dovleac și robiola, cu frigărui de cârnați în cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA
Cook it Right

Cook it right

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA 10H
Pâine din grâu Kamut® de Khorasan, cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM