ÎNAPOI
Tenis

Un dublu câștigător: Lavazza și Roland-Garros

Publicat la 18 mai 18

Încă o dată, între 21 mai și 10 iunie, Lavazza intră pe terenul de tenis pentru a lua parte la cel mai faimos turneu din Franța: Roland-Garros.

 

Sponsorizarea noastră continuă a acestui eveniment unic evidențiază pasiunea de nestrămutat a Lavazza față de acest sport, precum și valorile care îl leagă de brand-ul nostru.

Pasiune, inovație, sărbătoare și un suflet internațional: acestea sunt elementele cheie care aduc laolaltă tenisul și Lavazza. Acestea sunt, de asemenea, aceleași valori pe care le căutăm în toate colaborările noastre, inclusiv cele cu prietenii și partenerii noștri din gastronomia de top.

 

În timp ce turneul devine tot mai antrenant, Lavazza va organiza un eveniment deosebit în lounge-ul nostru. Trei amestecuri Lavazza delicioase și patru bucătari chef – unul italian și trei francezi: acestea sunt ingredientele pentru ziua noastră dedicată gastronomiei de top de pe 29 mai.

 

Jurnaliști, critici și alți oaspeți se vor alătura bucătarilor chef Lionel Giraud, Simone Zanoni și Marc Rivière pentru dezvăluirea a trei noi rețete încântătoare bazate pe cafeaua Lavazza.

Lavazza-magazine-tennis-articolo-rolandgarros-img-sx-1
Lavazza-magazine-tennis-articolo-rolandgarros-img-dx-2

Legătura dintre turneele de Grand Slam și cafea va fi explorată pe 28 mai, de un grup de invitați faimoși: legenda de tenis Carlos Moyá va sta de vorbă cu vicepreședintele nostru Giuseppe Lavazza pentru a dezbate acest subiect.

 

Pe 30 mai, Giuseppe Lavazza și Serge Merlet, directorul nostru general din Franța, vor vorbi despre rezultatele noastre pe piața franceză, precum și despre importanța acestora pentru brand-ul nostru.

Lavazza-magazine-tennis-articolo-rolandgarros-img-sx-3
Lavazza-magazine-tennis-articolo-rolandgarros-img-dx-4

Am găsit alte articole care ar putea să vă intereseze...

REVISTA
Roland-Garros 2018

Galerie

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA
Galeria Roland-Garros 2018

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA
Wimbledon 2016

Gallery

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA
Roland-Garros 2017

Gallery

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA
Roland-Garros 2016

Gallery

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA
US Open 2016

Gallery

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA
Australian Open 2016

Gallery

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA
US Open 2017

Gallery

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA
Wimbledon 2017

Gallery

AFLAȚI MAI MULTE