ÎNAPOI
Meno di un minuto
A cup with

Séverine Doyen

Publicat la 02 august 17

Șofer oficial

 

Séverine a fost șofer oficial la Roland-Garros timp de trei turnee. Stând în fața unui espresso dublu, ne explică modul în care munca ei îi permite să întâlnească noi sportivi, antrenori și oficiali ai turneului în fiecare an.

 

Nu contează dacă sunt jucători celebri sau jucători tineri care joacă pentru prima dată, toată lumea este diferită. Ea spune: „Mă adaptez la persoana pe care o întâlnesc. Este vorba despre a ști să asculți, despre a înțelege cine vrea să vorbească și cine nu.”

 

lavazza-magazine-tennis-acupwith-articolo-SeverineDoyen-img-1-sx
lavazza-magazine-tennis-acupwith-articolo-SeverineDoyen-img-2-dx

Coffee in hand, Séverine tells us of a time when she was accompanying a famous tennis player (like a true professional, she keeps his name confidential), his fiancée and his trainer.

The atmosphere during Roland-Garros can be quite tense:  “Adrenaline is high, you can feel it.” To lighten the mood of her passengers, she turned on the radio, choosing a cheerful, positive song.

“Suddenly, we found ourselves singing together. We didn’t want to stop.”

To prolong their journey together and finish their singing performance, the quartet twice travelled the road that hugs Place de la Porte Maillot.

“I love my work,” concludes Séverine with a smile.

 

Munca lui Séverine este una importantă și cuprinzătoare, în care se poate întâmpla orice – cum ar fi să se trezească cântând alături de un jucător de tenis și anturajul său, în timpul drumului către hotel. „Nu am vrut să oprim, așa că am ocolit piața de două ori!”

 

În timpul open-ului francez din acest an, aflat la a 117-a ediție, a fost din nou implicată în transportul jucătorilor, fapt ce i-a permis să se afle într-o poziție privilegiată, în culisele celui mai cunoscut turneu pe zgură din lume.

 

Am găsit alte articole care ar putea să vă intereseze...