Frații Cerea

Puteți găsi cafeaua noastră în următoarele restaurante:

Da Vittorio (Brusaporto) și Bistrot Vicook (Orio al Serio Airport). 

 Este greu de găsit un meniu care să fie rodul muncii în echipă, așa cum este meniul care diferențiază Da Vittorio, unul dintre cele nouă restaurante italiene care dețin trei stele Michelin.

Cei doi frați, Enrico și Roberto, s-au născut în universul culinar și amândoi au fost pasionați de gătit, încă de pe când erau copii.

De mai bine de 50 de ani, restaurantul are un stil culinar inconfundabil, dinamic și plin de vitalitate, datorită instinctului fondatorului său, Vittorio, capul familiei, și dezvoltărilor aduse de copiii săi care, în ultimii ani, au integrat tradiția cu inovațiile continue în materie de rețete și tehnici.    

Astăzi, dna Bruna Cerea și cei cinci copii ai săi conduc Da Vittorio. Enrico și Roberto administrează bucătăria, Francesco – crama de vinuri și serviciile de catering, Rossella este director de ospitalitate la restaurant și la hotelul Dimora, în timp ce Barbara conduce Cavour 1880, cafeneaua-patiserie din Bergamo Alta.

Așadar, întreaga familie colaborează la asigurarea continuității succesului îndelungat al afacerii; deși este adevărat că, mai ales datorită lui Chicco Cerea, ambasador Lombardia de Est în 2016, orientările instituite au inspirat și continuă să inspire o bucătărie definită simplu de criticii gastronomici drept opulență rafinată.

La Brusaporto, substanța prevalează asupra stilului, cu efecte speciale care servesc unor scopuri nemaiîntâlnite în altă parte. Frații Cerea caută în permanență noi inspirații și materii prime surprinzătoare și stăpânesc cu măiestrie tehnicile bucătăriei contemporane, pe care le oferă oaspeților lor cu o simplitate elegantă, surprinzătoare, alături de preparatele lor care simbolizează bucătăria clasică. Experimentarea și tradiția merg mână în mână, fiind însoțite de generozitatea încântătoare a întâmpinării și a detaliului.

Rețeta specială a fraților Cerea pentru Identità Golose
AFLAȚI MAI MULTE

Arta lor culinară depășește sfera bucătăriei, datorită accentului profund și atent asupra instruirii și a publicațiilor în care își împărtășesc cunoștințele culinare vaste, într-un stil rafinat. Titlurile includ: „Peccati di gola: trentasei dessert nelle ricette di Enrico Cerea e nelle immagini di Simone Casetta” (Păcatul lăcomiei: 36 de deserturi cu rețete de Enrico Cerea și imagini de Simone Casetta), o carte în care 36 de deserturi sunt însoțite de un număr egal de peisaje uimitoare; „Crudo Damare” (Preparate crude din ocean), dedicat purității fructelor de mare și o adevărată comoară pentru oricine dorește să aprecieze și să afle mai multe despre peștele crud și rețetele care se pot prepara din el; „Riso” (Orez), care reunește cele mai bune rețete de la Da Vittorio, realizate cu orez; și „Storie e ricette della famiglia Cerea” (Istorisiri și rețete de la familia Cerea), cartea care aniversează 50 de ani de existență a restaurantului Da Vittorio și relatează extraordinara aventură a familiei prin imagini realizate de Giovanni Gastel și rețete care simbolizează era respectivă, fotografiate de Paolo Chiodini.

Da Vittorio

Vittorio Relais & Chateaux este o combinație de tradiție lombardă și geniu creativ. Meniul fraților Cerea, distins cu trei stele Michelin, oferă interpretări originale și sensibile ale cărnii și peștelui, vânatului, fructelor de mare, trufelor și ciupercilor, dar și preparate pe bază de legume.

Ceilalți chefi

Frații Costardi
VEZI BIOGRAFIA

Maurilio Garola
VEZI BIOGRAFIA

Filippo La Mantia
VEZI BIOGRAFIA

Alfredo Russo
VEZI BIOGRAFIA

Renato Ardovino
VEZI BIOGRAFIA

Carlo Cracco
VEZI BIOGRAFIA

Massimo Bottura
VEZI BIOGRAFIA

Ferran Adrià
VEZI BIOGRAFIA