Ambalare
Suntem în permanență în căutare de materiale și de soluții eficiente și prietenoase cu mediul, pentru a proteja atât calitatea produselor, cât și mediul.


Cafeaua este un produs delicat, sensibil la lumină, aer, căldură și umiditate. Prin urmare, modul de ambalare este un factor esențial pentru conservarea pe termen lung a calității și pentru asigurarea siguranței alimentelor. Departamentul nostru de cercetare și dezvoltare se angajează în mod constant să dezvolte noi soluții care combină garanția produselor, inovația și caracterul lor prietenos cu mediul.

Experții noștri se concentrează, în mod particular, asupra impactului asupra mediului. Modelul LCA (Life Cycle Assessment – Evaluarea ciclului de viață) a fost adoptat ca un instrument tehnic/științific de evaluare a performanței ecologice a materialelor utilizate pentru ambalare de-a lungul întregului lanț de aprovizionare. Obiectivul este de a îmbunătăți aceste materiale, din punct de vedere ecologic, cu colaborarea diverșilor furnizori. Departamentul este completat de un laborator de testare a materialelor echipat cu cea mai avansată tehnologie pentru a defini materialele de ambalare.