Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES

Lavazza la dispoziția dvs.

Nicio întrebare nu este prea neînsemnată și nicio solicitare nu este prea mare.

De la alegerea tipului de cafea, asistența privind produsele și repararea acestora sau informații despre achiziții online, vă stăm mereu la dispoziție.

De la alegerea tipului de cafea, asistența privind produsele și repararea acestora sau informații despre achiziții online, vă stăm mereu la dispoziție.

Luați legătura cu noi! 

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, suntem aici pentru a vă ajuta! Vă vom răspunde cât mai curând posibil.

 

În acest scop, veți fi redirecționat/ă către pagina „Contactați-ne” de pe site-ul www.lavazza.com , unde puteți găsi, de asemenea, o listă a distribuitorilor noștri locali din întreaga lume. Pe această pagină, puteți găsi o serie de întrebări adresate frecvent de către clienți și, cel mai important, puteți trimite un formular cu datele personale și natura problemei pe care o aveți.

 

Dacă doriți să cumpărați cafea și produse Lavazza pentru acasă sau pentru un hotel, un restaurant sau o companie, vă rugăm să ne contactați:

Aquila Part Prod Com

Strada Malu Roșu nr. 105 A, Ploiești, județul Prahova, România

+40 244 594793

E-mail 

 

Dacă doriți să cumpărați cafea și produse Lavazza pentru o companie, vă rugăm să ne contactați:

General Vending RO

Via Avram Iancu nr. 30A, Otopeni - Ilfov, România

+4031 425 54 66

E-mail

 

Așteptăm cu nerăbdare să ne contactați.

Întrebare frecventă

VEDEȚI TOT VEDEȚI TOT
Am o cerere comercială, cum ar trebui să iau legătura cu dvs.?

Trimiteți cererea dvs. aici.

Ce este și cum funcționeazã Lavazza Training Center?

Mai multe detalii la acest link! Momentan, activitățile de training promovate de Training Center sunt rezervate profesioniștilor care folosesc produsele Lavazza destinate restaurantelor și barurilor. Dacă sunteți deja client Lavazza, ne puteți lăsa datele dvs. personale (numele companiei, numele și prenumele dvs., orașul și județul de reședință, numărul de telefon, codul TVA) folosind linkul formularului de contact B2B, iar un reprezentant Lavazza vă va contacta pentru a vă oferi informații detaliate. Intenționăm, însă, să extindem accesul la cursurile noastre și pentru consumatori: urmăriți-ne în continuare pentru a fi la curent cu activitățile noastre!

Ce face Lavazza pentru sustenabilitate?

Strategia de sustenabilitate a Grupului Lavazza este conturată în documentul nostru Manifestul de sustenabilitate „Fiecare cană are un scop”, o declarație de politică inspirată de simțul puternic al responsabilității corporative pe care compania l-a avut întotdeauna față de comunitățile în care își desfășoară activitatea. Nu ratați nici Bilanțul de sustenabilitate, principalul instrument pe care îl folosim pentru a comunica rezultatele anuale ale eforturilor noastre din domeniul sustenabilității.

Cum puteți lucra cu noi la Lavazza?

Alăturați-vă Lavazza și dezvoltați-vă alături de noi. Accesați acest link pentru a verifica pozițiile libere momentan.

Cum pot deveni furnizor Lavazza?

Accesați acest link pentru a afla cum puteți deveni unul dintre furnizorii noștri.

Ce este Fundația Lavazza?

Fundația nonprofit Giuseppe și Pericle Lavazza, înființată în 2004, promovează și realizează proiecte sustenabile din punct de vedere economic, social și de mediu în favoarea comunităților producătoare de cafea din întreaga lume. Obiectivul principal al proiectelor susținute de Fundația Lavazza este de a ajuta producătorii de cafea să își îmbunătățească randamentul și calitatea produselor, prin instruirea cu privire la cele mai bune practici agricole și încurajarea dezvoltării abilităților lor antreprenoriale. Pentru mai multe informații, consultați secțiunea relevantă a site-ului Lavazza.

Aquila Part Prod Com

105 A, Malu Rosu Street,

Ploiesti, Prahova district, Romania

General Vending RO

Str. Avram Iancu nr. 30A,

Otopeni - Ilfov, Romania