Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES
ALT ALT

Cum să prepari cafeaua folosind o presă franceză

O metodă de preparare simplă și delicioasă pentru a te acompania în timpul dimineților și după-amiezilor lungi.

Echipa Lavazza 2-3 minute

Lumea cafelei este la fel de vastă și variată ca și admiratorii săi. Aproape fiecare țară are modul său unic de a bea cafeaua și are denumiri diferite pentru rețetele sale.

Un exemplu este presa franceză, care este cunoscută sub tot atâtea denumiri ca și numărul de țări în care este utilizată: Presă franceză, cafetieră melior, cafetieră cu piston, cafetieră franțuzească.

Dar despre ce vorbim?

Presa franceză este un sistem de extracție realizat dintr-o carafă cu un capac care are un filtru și un piston. Folosind această cafetieră, vei putea să te bucuri de o cafea, gata în câteva minute, care este delicioasă, nu se arde niciodată și are o intensitate care poate fi ajustată pentru a se potrivi oricărui gust. Pentru multe persoane, este cea mai bună cafea pentru după-amiezile lungi la birou.

Presa franceză este ideală și pentru prepararea ceaiului și a infuziilor și se distinge prin designul său simplu și prin tehnica prin care apa și cafeaua măcinată sunt separate.

ECHIPAMENT

Presa franceză

INGREDIENTE

Cafea
Apă fierbinte

INSTRUCȚIUNI

1. Încălzește carafa de cafea și apoi aruncă apa

2. Adaugă 30 g de cafea

3. Toarnă 500 ml de apă fierbinte

4. Așteaptă 3 minute

5. Scufundă pistonul și apasă-l încet

Cafeaua ta franțuzească este gata de a fi savurată!

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.