Bucură-te de prepararea clasică Lavazza a unei somptuoase cafele vieneze.
Cafeaua vieneză este foarte simplu de preparat. În câteva minute, te poți bucura de somptuoasa eleganța vieneză în fiecare înghițitură.
Cafeaua vieneză este o variantă delicioasă a clasicului espresso. În această rețetă unică, cafeaua este combinată cu ciocolata topită și acoperită cu puțină frișcă.
Cei mai mulți oameni nu știu că rețeta s-a născut din tradiția cafenelei vieneze, care a început în secolul al XIX-lea și are o valoare istorică recunoscută chiar de UNESCO. În fiecare ceașcă de cafea vieneză, există o istorie de întâlniri culturale, de literatură, muzică și artă.
Pentru acest preparat, îți recomandăm să folosești un amestec cu aromă bogată și intens, cum ar fi ¡Tierra! Bio Organic.
Ești gata să prepari o cafea pe care nu o vei uita niciodată?
Ceașcă
Tel
Espresso
Glazură de ciocolată
Crema
Fulgi de ciocolată
1. Toarnă o linguriță și jumătate de glazură de ciocolată într-o ceașcă de cafea.
2. Apoi, prepară un espresso lungo, toarnă-l în pahar și adaugă 3 lingurițe de frișcă.
3. Presărați cu fulgi de ciocolată.
E aproape gata! În câteva minute, te poți bucura de o pauză delicioasă și liniștită.