Training Center Training Center

Training Center

Cea mai mare rețea de școli de cafea din lume.

Misiunea noastră este de a împărtăși cultura espresso și a cafelei în întreaga lume. Viziunea noastră este de a deveni un punct de referință pentru oamenii din industria cafelei.

Training Center Lavazza reprezintă cea mai mare rețea de instruire în domeniul cafelei: 7 birouri în Italia, 47 în lume, dedicată profesioniștilor și iubitorilor de cafea, deopotrivă. 

ȘCOALA DE CAFEA

Nostru Training Center de Lavazza este o veritabilă universitate a cafelei: organizăm cursuri de formare pentru barista, personalul de catering, echipe de vânzări, distribuitori, personal nou-angajat, jurnaliști și lideri de opinie.

EXPERIENȚA CAFELEI


De la botanică la coffee design, trecând prin arta preparării cafelei italiene autentice, la Training Center veți găsi mult mai multe de degustat decât v-ați aștepta: o veritabilă călătorie pentru a descoperi această lume minunată, îndrumați de experții noștrii.  

Oferim cursuri pentru profesioniști în ceea ce privește metodele de preparare a cafelei, de la cele tradiționale la cele inovative.

Evident, accentul se pune pe prepararea cafelei ESPRESSO, cafeaua italiană supremă. Caracteristicile sale esențiale sunt un gust cu aromă bogată, aromă complexă și o cremă compactă. A bea un espresso reprezintă o experiență senzorială totală, care implică văzul, mirosul și gustul.

COFFEE ROOTS: DE UNDE PROVINE CAFEAUA

Am vrut să sărbătorim rădăcinile noastre istorice ale acestui produs unic. Coffee Roots este o călătorie care merge pe urmele originilor cafelei, așa-numitele boabe magice, pe drumul său spre lumea occidentală și explorează semnificația sa în diversele culturi. 
 
Proiectul, care a devenit și o carte scrisă de jurnalistul „gastronomad” Vittorio Castellani (alias chef Kumalè), explorează mii de moduri în care cafeaua a fost adaptată pentru a corespunde gusturilor și obiceiurilor a nenumărate persoane diferite care o beau în fiecare zi. 
 
Deși espresso poate fi considerat „limbajul universal al cafelei utilizat pe cele cinci continente, este important să ne amintim că fiecare țară vine cu propriile «dialecte» în vigoare: ritualuri, ceremonii, obiceiuri și modalități de a bea cafea, care sunt asociate tradițiilor specifice” (Chef Kumalè).

COFFEE DESIGN

Pentru o experiență creativă Lavazza autentică. 

Coffee Design înseamnă design culinar aplicat cafelei: un subiect care, până acum câțiva ani, nu a existat și pe care Lavazza l-a transformat într-o adevărată artă. 

Creăm produse inovatoare, experimentăm cu noi combinații de gusturi și proiectăm instrumente pentru pregătirea și servirea cafelei. Inovația și experiența Lavazza sunt punctul esențial de plecare pentru aceste creații uimitoare.

RețeteUstensile


REȚEAUA NOASTRĂ MONDIALĂ

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.