Aurora se schimbă
Nuvola este numele ales pentru proiectul de dezvoltare susținut de Lavazza, în colaborare cu administrația orașului Torino, în zona unde se află fosta stație de alimentare Enel din districtul Aurora, un perimetru dintotdeauna cu activitate industrială, meșteșugărească și cu clădiri rezidențiale.
Centrul de conducere a companiei Lavazza
O singură locație pentru birourile sale: cu construcția noului centru de conducere a companiei, Lavazza a adus 600 de persoane, aflate inițial în patru locații diferite ale orașului, în același loc.
AFLAȚI MAI MULTE
Clădirile istorice
Nuvola îmbogățește patrimoniul industrial al orașului Torino. Sediul actual al Centrului de conducere a companiei Lavazza a găzduit inițial companii italiene de top, inclusiv Società Elettrica Alta Italia, Sip și Enel. Lavazza a colaborat cu administrația orașului pentru a renova și reclasifica clădirile cu elemente de interes istoric-arhitectural.
IAAD – Institutul pentru Arte Aplicate și Design
Reclasificarea a fost făcută atât din punct de vedere material, cât și cultural: noul sediu IAAD are 2.600 mp disponibili pentru activități educaționale, expoziții și conferințe.
AFLAȚI MAI MULTE
La Centrale – Spațiul Lavazza destinat evenimentelor
Evenimente, concerte, expoziții temporare: fosta stație de alimentare Enel a fost transformată într-un spațiu flexibil, cu o capacitate de până la 1.000 de persoane.
AFLAȚI MAI MULTE
Galeria cu spații verzi
O oază verde în inima Nuvola: fântâni, arbori, bănci, zone verzi extinse și o nouă rută pietonală între Via Ancona și Via Bologna.
AFLAȚI MAI MULTE
Situl arheologic
Un sit istoric: 1.600 mp pentru conservarea și punerea în valoare a ruinelor unei bazilici creștine timpurii și a unei necropole scoase la lumină în timpul săpăturilor pentru construcția clădirii de birouri.
AFLAȚI MAI MULTE