Situl arheologic
În timpul lucrărilor de excavare pentru noul Centru de conducere a companiei Lavazza, arheologii au descoperit ruinele unei biserici funerare la intersecția dintre Corso Palermo și Via Ancona. Aceasta datează de la începutul creștinismului și a fost inițial construită peste un cimitir situat în aceeași locație.
În colaborare cu Cino Zucchi Architects, proiectul Nuvola a fost modificat pentru a conserva această descoperire surprinzătoare și importantă. Biserica, cu un singur naos cu dimensiunile 12,7 m x 20 m, dispune de o serie de morminte atât în interiorul, cât și în afara perimetrului său. Datarea complexului ridică probleme, însă caracteristicile sale arhitecturale sugerează perioada dintre a doua jumătate a secolului al IV-lea și secolul al V-lea d.Hr. Este posibil ca aceasta să fie biserica dedicată Sfântului Secundus martirul, ale cărui relicve au fost mutate în interiorul zidurilor orașului, când acesta se afla sub amenințarea invaziei sarazine, la începutul secolului al X-lea.
Zona arheologică identificată este de 1.600 mp, din care 400 mp se află sub noul Centru de conducere a companiei Lavazza. O suprafață vitrată la nivelul străzii și iluminarea scenică va permite trecătorilor să vadă ruinele bazilicii.
În iulie 2014, Lavazza, orașul Torino și Soprintendenza Archeologia del Piemonte au semnat un acord pentru a dezvolta și a consolida situl arheologic. Pentru a asigura conservarea efectivă a zonei, a fost proiectată o învelitoare metalică cu panouri din lemn, tratată cu un strat vegetal compact, dar subțire, aplicat pentru a proteja situl arheologic de soare și pentru a facilita scurgerea apei de ploaie. Un traseu cu semne informative permite publicului să viziteze situl de-a lungul Via Palermo și la intersecția cu Via Ancona.