alt alt

FLAGSHIP STORE DIN LONDRA

23-24 Great Marlborough Street – Aproape de strada Regent

FLAGSHIP STORE LAVAZZA DIN LONDRA

Cafeaua ia forme noi.

Aici, extraordinara lume a cafelei autentice poate transforma lumea reală într-un loc minunat.

Considerăm cafeaua un lucru special. În magazinul nostru, cafeaua este mai mult decât o simplă băutură. Cafeaua devine o destinație fascinantă și magică, unde o puteți experimenta în forme diferite și neașteptate.

MAGAZINUL

Lavazza s-a angajat întotdeauna să promoveze tradițiile autentice ale cafelei italiene, în timp ce are în vedere viitorul și inovația. În acest scop, Lavazza a proiectat un magazin specializat modern (concept store) cu contribuțiile unor designeri renumiți, pentru o călătorie unică a consumatorului. Zonele Cafeteria, Magazinul și Livrarea sunt la parter, împreună cu Gastronomia, un restaurant la primul etaj, toate combină o experiență a cafelei la 360°.

UNDE CAFEAUA SE ÎNTÂLNEȘTE CU GASTRONOMIA

Cafeaua este pasiunea noastră: ia forme diferite prin Coffee Design și moduri diferite de preparare. Rețete de înaltă calitate îmbunătățesc experiența, împreună cu articole uimitoare pentru comercializare, concepute special pentru iubitorii de cafea. 


alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt

1895 MAGAZIN

În cadrul Flagship Store Lavazza din Londra, clienții pot degusta cea mai nouă gamă Lavazza: cafeaua de specialitate 1895. Această gamă combină boabe de calitate superioară de pe plantații independente și sustenabile, cu cea mai nouă tehnologie în procesarea cafelei.

În zona de magazin, clienții pot participa la sesiuni de degustare cu un Coffelier, unde vor fi conduși prin notele aromatice ale fiecărui tip de cafea, cu ajutorul diferitelor metode de preparare.

ANGAJĂM!

Lavazza recrutează în prezent membri talentați pentru echipa din noul Flagship Store din Londra.

Consultați oportunitățile de angajare.


UNDE NE GĂSIȚI

Flagship Store din Londra

 

Telefon de contact: +44 20 3307 3730

Adresă: 23-24 Great Marlborough Street

Metrou: Oxford Circus (Argyll Street)

E-mail: flagship.london@lavazza.comCOLABORAȚI CU NOI

Energia, entuziasmul și hotărârea echipei noastre sunt esențiale pentru succesul nostru.

DEVENIȚI PARTENER

Garantăm întotdeauna un produs de calitate înaltă.