alt alt

FLAGSHIP STORE DIN MILANO

Milano, Piazza San Fedele 2

CREATIVITATE, INOVAȚIE ȘI CALITATE ÎNTR-UN SINGUR LOC

Locația de referință pentru toți iubitorii de cafea, din 2017. O călătorie multisenzorială, de la tradiție la inovație, care prezintă cafeaua espresso clasică italiană într-un mod surprinzător: prin coffee design, preparate speciale, precum și prin servirea zilnică de cafea de specialitate și tradițională, la doar câțiva pași de Dom și Galleria Vittorio Emanuele.


MAGAZINUL

Tonuri calde și primitoare, acompaniate de reflexii de aur, bronz, cositor și argint care îmbunătățesc detaliile cu note suplimentare de albastru. Designul și mobilierul au fost proiectate pentru a transforma experiența din magazin într-o călătorie uimitoare, făcându-l și mai captivant.

Spațiul interior reflectă exteriorul: o combinație de istorie și modernitate, excelență italiană și un fler internațional. Cafeneaua prinde viață în ochii vizitatorului cu un efect teatral, extraordinar.

Un bar central împarte cele patru zone care par să coexiste într-o continuitate una cu cealaltă. Stilul și culoarea amintesc de materiile prime care sunt încoronate de un candelabru spectaculos ce pune accentul pe magia cafelei.


UNDE CAFEAUA SE ÎNTÂLNEȘTE CU GASTRONOMIA

Cafeaua este pasiunea noastră: ia diferite forme prin Coffee Design și diferite moduri de preparare. 

Rețete rafinate completează experiența, împreună cu articole comercializate dedicate iubitorilor de cafea.

alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt
alt

ATELIER DE CAFEA

În interiorul Flagship Store Lavazza din Milano, clienții pot degusta și cumpăra gama Lavazza: cafea de specialitate 1895. Gama combină boabe de înaltă calitate, de pe plantații independente, sustenabile, cu cea mai recentă tehnologie de procesare a cafelei. 

Toate selecțiile prezentate sunt amestecuri exclusive, premium de cafea de calitate, care provin din țări din întreaga lume.

De asemenea, în această zonă sunt oferite câteva produse selecte Coffe Designs, cum ar fi faimoasa cafetieră Carmencita.

UNDE NE GĂSIȚI

Flagship Store din Milano

 

Adresă: Milano, Piazza San Fedele 2

Metrou: Duomo

E-mail: flagship.milano@lavazza.com

Telefon de contact: +39 342 841 168

 COLABORAȚI CU NOI

Energia, entuziasmul și hotărârea echipei noastre sunt esențiale pentru succesul nostru.

DEVENIȚI PARTENER

Garantăm întotdeauna un produs de calitate înaltă.