Gran Café Paulista

Amestec 100% natural Arabica, cu accente de ciocolată și fructe uscate, care conține Cereja Apassita caracterizată prin note discrete de miere. O cafea unică, cultivată sustenabil în ferme certificate de Rainforest Alliance.

 • ESPRESSO
 • CAFEA BOABE

Cafeaua emblematică Gran Café Paulista a revenit

Creată în 1961 în Torino, în urma colaborării dintre Lavazza și Instituto Brasileiro do Café, Gran Café Paulista este renumita cafea italiană creată special pentru barista. Simbolul cafelei italiene a revenit pentru a aduce bucuria și plăcerea unui espresso unic, în toate colțurile lumii.

 

AFLAȚI MAI MULTE
Prima cafea Lavazza de origine unică realizată din boabe rafinate Arabica Brazilia, încă din 1961
  bollo_tostatura_lenta
 • 100% naturală Arabica

  COMPOZIȚIE

 • Brazilia

  ORIGINE

 • Delicat

  PRĂJIRE

Hasta el aroma siempre.

Gran Café Paulista conține, printre altele, Cereja Apassita care îmbogățește amestecul cu note de miere și stafide, oferindu-i - în același timp - un profil de ceașcă cu o dulceață naturală. Cereja Apassita a luat naștere în urma unui proiect care a început cu aproape 20 de ani în urmă în Brazilia, cu scopul de a crea o cafea extra-dulce în mod natural. Cultivatorii de cafea s-au inspirat din procesul de fabricare a vinurilor, în care cele mai bune boabe de struguri sunt lăsate să se usuce pe vița-de-vie pentru a acumula dulceață și o aromă bogată. Același proces se aplică și în cazul cafelei: când boabele s-au copt, acestea sunt lăsate până la 30 de zile în copac, astfel încât Cereja Apassita să acumuleze o complexitate sporită, mai multă dulceață și aromă mai intensă. 

PROFIL
Un espresso dulce, cu gust contemporan
Note aromatice
Ciocolată
Fructe uscate
Miere
Nivel de aromă Echilibrat

Cultivare sustenabilă

Gran Cafè Paulista conține în proporție de 100% cafea cultivată sustenabil în ferme certificate de Rainforest Alliance.
ra.org