A fi un barista bun înseamnă să vă îmbunătățiți în mod constant tehnicile de preparare, să vă perfecționați cunoștințele despre cafea și să încercați noi amestecuri și arome.
Așadar, indiferent dacă sunteți un barista de top, maestru sau junior, cunoașterea noțiunilor de bază de barista este o necesitate, de la învățarea diferitelor tipuri de cafea până la prepararea unui shot de espresso perfect.
Ținând cont de acest lucru, Lavazza Training Center a creat „Barista Tips”: o serie de videoclipuri pentru a îmbunătăți abilitățile de preparare și a perfecționa experiența cafelei în ceașcă. „Barista Tips” reprezintă, de asemenea, o modalitate excelentă pentru începători de a se familiariza cu a fi în spatele tejghelei.
În mod similar, am creat graficul parametrilor de extracție pentru a oferi sprijin la prepararea amestecurilor La Reserva de ¡Tierra! Acest grafic este un ghid rapid de referință privind parametrii de extracție (timp, temperatură, cantitate de apă și cantitate de cafea) pentru a oferi de fiecare dată cel mai bun rezultat în ceașcă.
Și, în sfârșit, Pastilele de învățare, șase fișe ce pot fi descărcate despre La Reserva de ¡Tierra! Cuba. Fiind un bun punct de plecare pentru o conversație, Fiecare Pastilă de învățare rezumă un aspect diferit al produsului și al proiectului de sustenabilitate, astfel încât să puteți oferi clienților voștri o experiență unică și captivantă a cafelei.
Aflați mai multe descărcând Pastilele de învățare La Reserva de ¡Tierra! Cuba.