Business
@BUSINESS SOLUTIONS
Angajamentul nostru Angajamentul nostru

UN GHID ESENȚIAL PENTRU BARISTA PROFESIONIȘTI

Îmbunătățiți-vă abilitățile de preparare a cafelei cu ajutorul experților Lavazza.

A fi un barista bun înseamnă să vă îmbunătățiți în mod constant tehnicile de preparare, să vă perfecționați cunoștințele despre cafea și să încercați noi amestecuri și arome.

Așadar, indiferent dacă sunteți un barista de top, maestru sau junior, cunoașterea noțiunilor de bază de barista este o necesitate, de la învățarea diferitelor tipuri de cafea până la prepararea unui shot de espresso perfect.

Ținând cont de acest lucru, Lavazza Training Center a creat „Barista Tips”: o serie de videoclipuri pentru a îmbunătăți abilitățile de preparare și a perfecționa experiența cafelei în ceașcă. „Barista Tips” reprezintă, de asemenea, o modalitate excelentă pentru începători de a se familiariza cu a fi în spatele tejghelei.

În mod similar, am creat graficul parametrilor de extracție pentru a oferi sprijin la prepararea amestecurilor La Reserva de ¡Tierra! Acest grafic este un ghid rapid de referință privind parametrii de extracție (timp, temperatură, cantitate de apă și cantitate de cafea) pentru a oferi de fiecare dată cel mai bun rezultat în ceașcă.

Și, în sfârșit, Pastilele de învățare, șase fișe ce pot fi descărcate despre La Reserva de ¡Tierra! Cuba. Fiind un bun punct de plecare pentru o conversație, Fiecare Pastilă de învățare rezumă un aspect diferit al produsului și al proiectului de sustenabilitate, astfel încât să puteți oferi clienților voștri o experiență unică și captivantă a cafelei.

Aflați mai multe descărcând Pastilele de învățare La Reserva de ¡Tierra! Cuba.

Alt
La Reserva de ¡Tierra! Cuba
Alt
Proiectul
Alt
Amestecul
Alt
Fermentarea cafelei
Alt
Tehnologia blockchain
Alt
Coffee Defenders
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

Flagship Store

Descoperiți mai multe despre rețeaua noastră mondială de școli de cafea.