Business
@BUSINESS SOLUTIONS
alt alt

IMPORTANȚA CAFELEI ÎN VREMURILE PE CARE LE TRĂIM

Munca inteligentă ne-a condus la redescoperirea micilor plăceri, mai ales în ceea ce privește universul cafelei.

5 minute

Situația de urgență cauzată de coronavirus a împins societatea noastră spre asimilarea rapidă a practicilor de lucru de la distanță. Acest lucru a reprezentat un factor major în accelerarea procesului de digitalizare și, ca rezultat, modul nostru de a lucra a devenit mai inteligent și, odată cu el, și pauzele noastre de cafea. 

În timpul acestei perioade tumultoase, ritualul pauzei de cafea a evoluat în mod semnificativ. În timp ce a rămas o parte importantă a ritualului zilnic al oamenilor, a devenit și un fel de răsfăț, un mod de a te delecta după o zi lungă de lucru de la distanță. A devenit una dintre cele mai așteptate activități recreative zilnice.

Munca de la distanță ne-a motivat să găsim moduri noi și creative de a împărtăși momentele de zi cu zi printr-un ecran. Cum nu ne mai putem întâlni la bar pentru a savura o ceașcă de cafea cu colegii noștri, obiceiul cafelei virtuale a luat naștere, pentru ca noi să ne putem continua ritualul sfânt de la birou, acela al pauzei de cafea din miezul zilei.

CUM A AFECTAT PANDEMIA MODUL ÎN CARE EXPERIMENTĂM VIAȚA DE ZI CU ZI

Munca inteligentă ne-a schimbat în mod profund obiceiurile zilnice, inclusiv pe cele care au legătură cu consumul de cafea, mai ales printre italieni.

În trecut, cafeaua băută înainte de a începe programul de lucru era consumată pe fugă și în picioare.  Acum, ritualul de preparare a primei cafele a zilei reprezintă un moment important de intimitate.  Înainte de perioada pandemiei, petreceam atât de mult timp absorbiți de viețile noastre agitate, însă munca inteligentă ne-a permis să ne redescoperim obiceiurile, precum acordarea de timp dimineața pentru a ne bucura cu adevărat de ceașca preferată de cafea. 

CUM NE-A SCHIMBAT MUNCA INTELIGENTĂ OBICEIURILE ZILNICE

Munca inteligentă ne-a încurajat să abordăm noi gusturi și a făcut posibilă redescoperirea plăcerii de a prepara o cafea acasă. Acele minute recuperate înainte de începerea programului de lucru sunt acum folosite pentru prepararea unor rețete demne de cele mai bune baruri.

Având la dispoziție un pic mai mult timp, posibilitățile pentru cafeaua noastră sunt nelimitate.

Acum, vă puteți bucura de cafeaua voastră (lungă, scurtă, macchiato cald sau rece, decafeinizată, amară, într-o cană mare, pahar, rece sau cu frișcă) în orice moment al zilei și de câte ori doriți.

NOILE OBICEIURI CARE AU APĂRUT

Munca de la distanță a dat naștere unei alte tendințe: crearea colțului perfect pentru a savura o cafea acasă.

În prezent, se pune un mare accent pe amenajarea unui spațiu real la domiciliu pentru a vă bucura de pauza de cafea. Acest colț pentru cafea poate include o cafetieră sau un automat de cafea, cești de toate mărimile, linguri, farfurioare, recipiente pentru capsule și pudră, zahăr și rafturi pentru snacks-uri și biscuiți, dar nu în ultimul rând, cafea de înaltă calitate.

Fie că vă bucurați de o necesară cană de cafea la prima oră a dimineții sau că vă luați o bine-meritată pauză de cafea după-amiaza, noul normal ne-a condus către noi moduri de a ne bucura de pauza de cafea în liniște deplină.

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

Flagship Store

Descoperiți mai multe despre rețeaua noastră mondială de școli de cafea.