Vizibilitate

Când alegeți Lavazza, de fapt, faceți o declarație.

Arta cafelei exprimată într-o mie de forme

Experienţa de a bea cafea începe cu ceașca espresso şi ajunge la apogeu pe bolta palatină, dar se extinde la întregul mediu care înconjoară clientul. Atenţia la calitate şi designul caracteristic Lavazza sunt disponibile pentru toate tipurile de afaceri, constituind cel mai bun accesoriu în activitatea lor şi pentru servire.

Accesorii pentru mobilier, îmbrăcăminte profesională, accesorii. Colecţii unice care conferă un farmec distinctiv împrejurimilor, creând o atmosferă rafinată de calitate.

O lume întreagă pentru fiecare cafea
Alegerea uneia dintre cafelele Lavazza înseamnă mai mult decât o preferinţă pentru aroma oferită, înseamnă să îmbrăţişezi întreaga sa lume. Un stil bine definit, design şi materiale pentru servicii la bar, masă şi aspect interior.
¡Tierra! Sustenabilitate certificată
O colecție de amestecuri selectate pentru a oferi sinteza perfectă a celor mai bune caracteristici ale tărâmurilor lor de origine.
AFLAȚI MAI MULTE
Classic: soarele nu apune niciodată deasupra marilor clasici

Esența conceptului „Fabricat în Italia”, pentru a fi savurată pe cerul gurii și cu ochii: aroma inconfundabilă a espresso-ului italian care a cucerit lumea.

AFLAȚI MAI MULTE
Classic Special: special prin tradiţie
Intense şi echilibrate, sortimentele Lavazza „Speciale” sunt chintesenţa tradiţiei italiene pentru espresso. Vitrinele şi materialele sunt un amestec de raţiune şi pasiune.
AFLAȚI MAI MULTE