1993
Cea de-a patra generație Lavazza s-a alăturat companiei. Celelalte pasiuni ale noastre în afara cafelei – arta, fotografia și designul – găsesc noi forme de exprimare.
1993
Inovație

În anii '40, Beppe Lavazza frecventa cercul artiștilor din Torino. Acolo, i-a întâlnit pe artiștii cărora le-a cerut să deseneze prima colecție celebră de figurine Lavazza. Emilio Lavazza a moștenit aceeași pasiune pentru artă și design. Prietenia și colaborarea sa cu Armando Testa este legendară, iar în 1995, marele artist creativ din Torino a desenat al cincilea logo Lavazza.

Produs

După achiziționarea brandurilor Bourbon și Suerte, în anul 1992 Lavazza a lansat amestecul Gualtiero Marchesi. Acesta a fost primul pas din colaborarea cu chefi de renume, Marchesi fiind unul dintre cei mai străluciți la acea vreme. Claudio Caramel a realizat grafica pentru barurile Lavazza Segno și a patentat o ceașcă cu un design propriu, care încă se utilizează.

Comunicare

Primul calendar Lavazza a luat naștere ca urmare a unei întâlniri între Giuseppe Lavazza și Helmut Newton, în 1993. Calendarul a fost unul alb-negru, a fost realizat în Paris și Monte Carlo și a transmis legătura profundă între compania din Torino și cafea.

Continuarea călătoriei
2004