GRUPUL LAVAZZA

Trezirea unei lumi mai bune în fiecare dimineață

Respect pentru oameni și pentru mediul înconjurător. Aceasta este expresia completă a angajamentului familiei noastre din lumea cafelei, la nivel mondial, pentru a transforma lumea într-un loc mai bun, în fiecare zi. 

Oferim produse de calitate superioară, obținute printr-un model sustenabil bazat pe inovație, pasiune și experiență.  

MISIUNEA NOASTRĂ

Ne dedicăm timpul garantării unei experiențe optime în ceea ce privește cafeaua, în toate formele sale, în acest mod putem oferi un moment de încântare cu ajutorul produsului perfect, în orice moment al zilei.

Vrem să vă oferim cea mai bună cafea; facem acest lucru acordând atenție sporită fiecărui aspect al lanțului de aprovizionare , mulțumită eforturilor constante în domeniile inovației, cercetării și sustenabilității.

Țelul Grupului nostru este de a crea valoare sustenabilă pentru acționarii, colaboratorii, consumatorii și comunitatea în care operăm, combinând competitivitatea cu responsabilitatea socială și de mediu. Acest lucru înseamnă asigurarea faptului că produsele sunt de cea mai înaltă calitate, menținând în același timp independența și standardele etice. 

ABORDAREA NOASTRĂ

Inovația reprezintă emblema activității noastre antreprenoriale și piatra de temelie pentru a continua să oferim cea mai bună cafea posibilă, în toate formele sale. De la intuiția care a marcat succesul timpuriu al companiei – amestecul de cafea – până la dezvoltarea de soluții inovatoare pentru ambalare; de la primul espresso savurat în spațiu până la zecile de brevete industriale, Lavazza a revoluționat întotdeauna cultura cafelei cu curaj, energie și încredere, modernizând tradițiile pentru a anticipa nevoile pieței și ale consumatorilor.

Această abordare pătrunde în toate brandurile Grupului și creează o cultură împărtășită, bazată pe inovația responsabilă, pasiune, integritate și experiență, care ne ghidează în a oferi cafea de calitate superioară.

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.