2004
Acesta a fost dintotdeauna un angajament foarte drag companiei noastre. Promitem să susținem și să ne reînnoim eforturile în ceea ce privește proiectele de responsabilitate socială pe care familia Lavazza le-a făcut întotdeauna în particular.
2004
Inovație

Fundația Giuseppe e Pericle Lavazza – un ONG cu misiunea de îmbunătățire a condițiilor de trai din țările producătoare de cafea – a fost fondată în 2004.

Produs

Proiectul ¡Tierra!, epicentrul angajamentului companiei față de sustenabilitate, a fost lansat în 2004 și continuă astăzi. Prin această inițiativă importantă, Lavazza a îmbunătățit treptat condițiile de trai pentru peste 3.000 de fermieri din opt țări, prin încurajarea creșterii economice, creșterea nivelului de trai și introducerea de tehnici agricole noi, mai sustenabile și mai profitabile.

Comunicare

Steve McCurry a realizat un fotoreportaj cu privire la proiectul ¡Tierra!, o inițiativă de sustenabilitate care are drept scop promovarea dezvoltării sociale și a creșterii economice pentru comunitățile mici. A început în Honduras, Columbia și Peru, iar în prezent a fost extins în șase țări.

Continuarea călătoriei
2012