Lavazza Èspression
Cafeaua și stilul Lavazza în lume.


Excelența italiană în lume – barurile vă oferă un loc de relaxare, de unul singur sau în compania altora, și un loc unde să vă bucurați de o specialitate de cafea. Atmosfera caldă și modernă reprezintă locul perfect pentru a vă bucura de cea mai bună cafea în toate formele sale: de la specialități clasice, cum ar fi espresso și cappuccino, la multe alte varietăți unice.

Produse
Produsele Lavazza clasice
Cea mai bună varietate a esențialului. Gama variată de produse clasice pe bază de cafea ce pot fi servite în baruri, precum espresso și cappuccino, a fost în prezent extinsă pentru a include și alte tipuri de cafea, cum ar fi cafeaua aromată marocană, care dau o notă suplimentară de savoare.
Gustări și ciocolată
O tentație căreia este imposibil să-i reziști. Nu numai cafea, ci și frișcă, alune și ciocolată pentru a satisface dorința de dulce, chiar și pentru cele mai selective gusturi.
Prospețime
Acolo unde se întâlnesc gustul dulce și prospețimea. Fructele, legumele și iaurtul sunt baza piureurilor și cocktailurilor concepute pentru a oferi o pauză sănătoasă, proaspătă și pentru revigorare.
Răcorire
Pentru cei care caută o băutură răcoritoare rece, cu aromă de cafea. Lapte, frișcă, înghețată, ciocolată: o mulțime de combinații care, consumate reci, au un gust uimitor și vă vor răcori atunci când temperaturile cresc.