Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES
Alt Alt

Lavazza for Eataly

Bucurați-vă de o experiență cu adevărat autentică a gustului italian

Esențială pentru completarea unei experiențe a gustului italian autentic, cafeaua a jucat și continuă să joace un rol important în cultura italiană. 

 

Născută într-o mică băcănie din inima vechiului Torino, Lavazza este cafeaua preferată a italienilor încă din 1895. De-a lungul generațiilor, Luigi Lavazza și familia sa au stăpânit arta și știința acestui meșteșug și, astfel, Lavazza este acum simbolul espresso-ului italian în întreaga lume.

 

Aici intră în scenă Eataly.

 

Misiunea Eataly este de a permite tuturor să experimenteze ce este mai bun din cultura culinară italiană în cel mai autentic și durabil mod, respectând în același timp resursele economice, sociale, de mediu și culturale ale țărilor în care funcționează.

 

Mulțumită Lavazza, Eataly poate oferi clienților săi o experiență autentică de cafea italiană, folosind boabe de cafea de cea mai bună calitate, provenite de la ferme durabile.

LAVAZZA FOR EATALY

Să cităm o expresie italiană celebră: „O zi bună începe cu o dimineață bună”. 

 

De la cappuccino-ul de dimineață, la espresso-ul de după cină, ce mod mai bun de a vă începe dimineața decât cu o cafea italiană perfectă?  

 

Ținând cont de acest lucru, Lavazza Training Center a creat mai multe rețete originale pentru a-i purta pe cei care vizitează Eataly pentru o ceașcă de cafea Lavazza într-o călătorie senzorială prin Italia. Cunoscute sub denumirea de cafele regionale, aceste rețete speciale au fost create special pentru Eataly și au fost inspirate de unele dintre cele mai autentice tradiții și obiceiuri italiene aparținând fiecărei regiuni în parte.

BAVAREISA TORINESE

O specialitate din Torino care datează din anii 1700, băutura originală „Bavareisa” este un amestec de cafea, ciocolată și lapte cremos, îndulcit cu sirop. 

Angajamentul nostru este de a face tot ce putem pentru a utiliza resurse durabile, de a asigura condiții de muncă echitabile pentru cultivatorii de cafea și, bineînțeles, de a reduce emisiile de CO₂ în lanțul nostru de aprovizionare Hai să facem asta împreună!

 

CAFFÈ PADOVANO

O băutură populară printre intelectuali, politicieni, academicieni și studenți încă din anii 1800, această cafea cu cremă cu aromă de mentă este îmbogățită cu un strop de cacao.

CAFFÈ ALLA SALENTINA

Inventată în anii '50 într-un mic bar din Lecce, această cafea combină gheața, laptele de migdale și espresso, păstrându-și intactă toată aroma. O băutură care se savurează cel mai bine rece.

CAFFÈ NAPOLETANO

O băutură care datează din Evul Mediu și este originară din minunatul oraș Napoli, această cafea clasică combină cafeaua și alunele.

CAFFÈ CALABRESE

O băutură care își are originea în tradiția din sudul Italiei de a cultiva lemn dulce, această rețetă calabreză are la bază cafea, coniac și lemn dulce. 

EATALY ÎN JURUL LUMII

Savurați aroma inconfundabilă a cafelei Lavazza în diferite magazine Eataly din întreaga lume, în marile orașe metropolitane, printre care Milano, New York, Boston, Chicago, Los Angeles, Las Vegas, Dallas și San Josè - Silicon Valley, pentru a numi doar câteva. 

Pe lângă faptul că este o piață de desfacere pentru multe produse și restaurante delicioase, Eataly găzduiește adesea diverse cursuri și evenimente. De la cursuri practice de făcut paste la degustări de vinuri în magazin, aceste evenimente oferă cea mai bună experiență culinară italiană și au fost concepute atât pentru cunoscători, cât și pentru amatori.

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.