Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES
ALT ALT

Vogue și Lavazza transformă strălucirea în aur

Începeți Săptămâna modei de la Milano cu un mic dejun plin de farmec la Flagship Store Lavazza.

Echipa Lavazza 2-3 minute

Săptămâna modei de la Milano înseamnă mult mai mult decât haine exclusiviste și modă, înseamnă atmosferă. Șapte zile în care veți inhala eleganță și tendințe în fiecare colț al acestui epicentru al modei italiene. Ca deschizătoare de drumuri, compania Lavazza a vrut să fie parte din acest eveniment.

De aceea, împreună cu Vogue.it, am creat evenimentele The Seven Shapes of Breakfast (Cele șapte variante de mic dejun). Inspirați de cele mai recente tendințe culinare, am creat șapte meniuri diferite pentru micul dejun: o rețetă unică și delicioasă pentru fiecare zi a Săptămânii Modei de la Milano. De la cafea preparată folosind cafetiera moka cu taco, la espresso cu pâine Brioche prăjită cu unt de vanilie, precum și caviar cu cafea, scopul nostru a fost acela de ajuta admiratoarele modei din toată lumea să-și înceapă ziua cu o ceașcă de cafea excepțională și un preparat unic, oferite de Lavazza și Vogue.it!

             

Evenimentul a avut loc în primul nostru Flagship Store (magazin reprezentativ) din Milano, a cărui inaugurare a avut loc, în 2017, în contextul acestui eveniment sclipitor de clasă mondială. Fiecare rețetă creată avea să devină o mică compoziție estetică, fotografiată și prezentată în galeria theVogue.it .

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.