Prieteni, Gran Café Paulista s-a întors!    

Încă din 1961, expertul în cafea braziliană din São Paulo a selectat cea mai bună cafea Arabica pentru a crea un amestec unic. Astăzi, a revenit pentru a oferi o experiență contemporană a cafelei italiene care va umple de bucurie inima tuturor iubitorilor de cafea, într-o manieră neconvențională.

A revenit pentru a încânta inima tuturor barista. Este Gran Café Paulista!

Cu ocazia celei de-a 60-a aniversări, Gran Café Paulista este mai modernă ca niciodată! Are acum o aromă chiar și mai dulce și mai contemporană. Datorită amestecului 100% natural Arabica cu Cereja Apassita, va cuceri cu siguranță inima și papilele gustative ale iubitorilor cafelei autentice. Baruri și restaurante, pregătiți-vă! Gran Café Paulista s-a întors!    

Redescoperiți povestea italiană autentică a legendarei Gran Café Paulista    

Che Felicidad!

Creată în 1961 în Torino, în urma colaborării dintre Lavazza și Instituto Brasileiro do Café, Gran Café Paulista este faimoasa cafea italiană dedicată special pentru barista. Simbolul cafelei italiene a revenit pentru a aduce bucuria și plăcerea unui espresso unic, în toate colțurile lumii!

El mas auténtico pero no idéntico!    

Gran Café Paulista este o poveste italiană autentică: Prima cafea Lavazza de origine unică realizată din boabe rafinate Arabica Brazilia. Fidelă tradiției, astăzi sărbătorește calitatea cafelei naturale braziliene care oferă consistență, dulceață și rafinament oricărui espresso, cu o notă modernă pentru a seduce din nou inima și papilele gustative ale iubitorilor de cafea.    

Hasta el aroma siempre.

Inspirată din metoda tradițională de prăjire din 1961, astăzi Gran Café Paulista este prăjită în tambur, prin combinarea tehnicilor avansate și tradiționale, astfel încât să ofere un rezultat perfect în ceașcă: o prăjire lentă și delicată ce păstrează și amplifică aroma cafelei pentru o experiență contemporană a unui espresso italian.

Gran Cafè Paulista conține în proporție de 100% cafea cultivată sustenabil în ferme certificate de Rainforest Alliance.    

Descoperiți mai multe pe ra.orgbanner-rainforest-Paulista-m-en

Nimeni nu poate rezista în fața Gran Café Paulista! Descoperiți motivul.

Cât de multe știți despre emblematica Gran Café Paulista?
Cât de multe știți despre emblematica Gran Café Paulista?
Soare arzător, siestă, mustață și covoare în culori vii. Studioul Armando Testa a creat un simbol al folclorului sud-american, completat cu ironia italiană: este vorba de Paulista, mustața care cucerește! Expertul în cafea braziliană a sosit din São Paulo, unde a selectat cea mai bună cafea Arabica pentru a crea acest amestec unic. Paulista învăluie inima tuturor iubitorilor de cafea, într-o manieră neconvențională.
Care mai este frumusețea vieții, dacă nu bei o cafea bună?
Care mai este frumusețea vieții, dacă nu bei o cafea bună?
Lavazza selectează și amestecă cele mai bune boabe Arabica din Brazilia pentru a crea un espresso dulce cu gust contemporan. O ceașcă cu note de ciocolată și fructe uscate, completată de o spumă catifelată. Printre componentele Gran Café Paulista se numără Cereja Apassita, care îmbogățește amestecul cu note de miere și stafide, oferindu-i - în același timp - un profil de ceașcă cu o dulceață naturală.
Care este originea cafelei Ceraja Apassita și care este procesul său de fabricație?
Care este originea cafelei Ceraja Apassita și care este procesul său de fabricație?
Cereja Apassita s-a născut cu aproape 20 de ani în urmă, în Brazilia, în contextul unui proiect care și-a propus să creeze o cafea foarte dulce. Cultivatorii de cafea s-au inspirat din procesul de fabricare a vinurilor, în care cele mai bune boabe de struguri sunt lăsate să se usuce pe vița-de-vie pentru a acumula dulceață și o aromă bogată. Cereja Apassita este o cafea caracterizată prin recoltarea târzie a boabelor roșii care sunt lăsate până la 30 de zile în copac, fiind apoi culese, fapt care oferă notele speciale de miere și ciocolată ale acestei cafele de origine unică. Încercați acest amestec unic și bucurați-vă de toate aromele sale!

Gran Café Paulista este mult mai mult decât un amestec italian unic obținut din mai multe tipuri de cafea braziliană, este o experiență reală a cafelei italiene! 

Încercați Gran Café Paulista în locația dvs.! 

Redescoperiți cele mai bune boabe Arabica din Brazilia pentru un espresso dulce cu un gust contemporan, în versiunile cafea boabe și capsule BLUE. Pentru o experiență veritabilă a cafelei la dvs. acasă, încercați cafeaua măcinată emblematică Gran Café Paulista de 250 g. O găsiți în cele mai bune baruri!    

DESCOPERIȚI MAI MULTE