Amestec La Reserva de ¡Tierra! Brasile

Intens, cu note de ciocolată neagră, alune și zahăr de trestie.

 • AMESTEC PREMIUM PENTRU ESPRESSO
Un amestec superior, cu gust rafinat

Un amestec premium de varietăți de cafea braziliană de înaltă calitate Arabica și „Conillon”, naturală și procesată parțial prin spălare, și de cafea Robusta procesată prin spălare, rafinată și atent selectată, care accentuează intensitatea unui espresso. Un echilibru perfect între note de ciocolată neagră, alune și zahăr de trestie, o aromă bogată și gust perfect. Prăjirea este îndelungată, delicată și „blândă”, datorită metodei tradiționale în tambur, care păstrează aromele și garantează un gust persistent.

Un amestec superior de origine braziliană, compus din boabe Arabica naturale și procesate parțial prin spălare și boabe Robusta Conillon procesate prin spălare
  bollo_tostatura_lenta
 • 70% Arabica și 30% Robusta

  COMPOZIȚIA AMESTECULUI

 • Lambari natural, Sul del Minas Cereja Descascada și Espirito Santo Conillon

  ORIGINILE CAFELEI

 • Delicat

  PRĂJIRE

tierra-brasile-100-banner-m
PROFIL
Note aromatice
Ciocolata amară
Alune
Zahăr de trestie
Nivel de aromă Îndrăzneț
LRDT_ESP_BRAS_BLEND_1000_wheels-m
În spatele fiecărei cești de cafea se află o poveste despre sustenabilitate

La Reserva de ¡Tierra! Brasile conține cafea din Lambari, Minas Gerais, unde Fundația Lavazza sprijină peste 35 de comunități de mici cultivatori de cafea, ajutându-i să adopte tehnici agricole menite să optimizeze calitatea cafelei, să le faciliteze accesul pe piață și să contribuie la combaterea schimbării climatice.

Cultivare sustenabilă

La Reserva de ¡Tierra! Brasile 100% Arabica conține în proporție de 80% cafea cultivată sustenabil în ferme certificate de Rainforest Alliance.

Toate acestea sunt motive excelente pentru a alege La Reserva de ¡Tierra!

Sustenabilitate
Cafeaua La Reserva de ¡Tierra! de la Lavazza este rezultatul angajamentului etic al companiei față de sustenabilitate, în colaborare cu Rainforest Alliance, un ONG care promovează drepturile și bunăstarea comunităților de lucrători și care certifică fermele care trebuie să îndeplinească standarde sociale și de mediu riguroase.
Grijă
Dacă alegeți La Reserva de ¡Tierra! de la Lavazza, înseamnă că puteți garanta un produs de cea mai înaltă calitate, datorită selectării atente a celor mai bune boabe de cafea, originilor selectate ale amestecului și pregătirii precise a boabelor.
Măiestrie
Cafeaua La Reserva de ¡Tierra! este amestecată și prăjită cu grijă, folosind o combinație între metoda tradițională în tambur și convecția cu aer. Datorită prăjirii noastre „blânde”, garantăm o aromă persistentă, care nu se modifică.
Gama La Reserva de ¡Tierra!

Amestecurile La Reserva de ¡Tierra! de la Lavazza sunt disponibile în capsule Espresso, Filter și Blue și sunt potrivite pentru toate gusturile și orice moment al zilei, pentru adevărații cunoscători ai cafelei.

DESCOPERIȚI COMBINAȚII INEDITE