La Reserva de ¡Tierra! Colombia 100% Arabica

Amestec foarte aromat, cu note de fructe tropicale, coajă de lămâie și iasomie.

 • AMESTEC PREMIUM PENTRU ESPRESSO
Un amestec superior, cu gust rafinat

O armonie aromată și un gust fin, puse în evidență de dulceața tipică, însoțită de o aciditate rafinată și consistență bogată. Notele de fructe tropicale se combină cu parfumul de coajă de lămâie și iasomie, cu un gust final dulce de lichior. Prăjirea este îndelungată, delicată și „blândă”, datorită metodei tradiționale în tambur, care păstrează aromele și garantează un gust persistent.

Un amestec unic de cafea columbiană Arabica procesată prin spălare
  bollo_tostatura_lenta
 • 100% Arabica

  COMPOZIȚIA AMESTECULUI

 • Meta, Antioquia și Huila

  ORIGINILE CAFELEI

 • Delicat

  PRĂJIRE

tierra-brasile-100-banner-m
PROFIL
Note aromatice
Fructe tropicale
Coajă de lămâie
Iasomie
Nivel de aromă Foarte aromat
LRDT_ESP_COL_1000_wheels-m
În spatele fiecărei cești de cafea se află o poveste despre sustenabilitate

La Reserva de ¡Tierra! Colombia conține cafea din regiunea Meta, unde conflictele armate au întrerupt timp de mulți ani cultivarea cafelei. Fundația Lavazza sprijină peste 100 de familii de cultivatori să restaureze plantațiile, să îmbunătățească calitatea și productivitatea cafelei și să creeze condiții de muncă sustenabile.

Cultivare sustenabilă

La Reserva de ¡Tierra! Colombia conține în proporție de 30% cafea cultivată sustenabil în ferme certificate de Rainforest Alliance.

Toate acestea sunt motive excelente pentru a alege La Reserva de ¡Tierra!

Sustenabilitate
Cafeaua La Reserva de ¡Tierra! de la Lavazza este rezultatul angajamentului etic al companiei față de sustenabilitate, în colaborare cu Rainforest Alliance, un ONG care promovează drepturile și bunăstarea comunităților de lucrători și care certifică fermele care trebuie să îndeplinească standarde sociale și de mediu riguroase.
Grijă
Dacă alegeți La Reserva de ¡Tierra! de la Lavazza, înseamnă că puteți garanta un produs de cea mai înaltă calitate, datorită selectării atente a celor mai bune boabe de cafea, originilor selectate ale amestecului și pregătirii precise a boabelor.
Măiestrie
Cafeaua La Reserva de ¡Tierra! este amestecată și prăjită cu grijă, folosind o combinație între metoda tradițională în tambur și convecția cu aer. Datorită prăjirii noastre „blânde”, garantăm o aromă persistentă, care nu se modifică.
Gama La Reserva de ¡Tierra!

Amestecurile La Reserva de ¡Tierra! de la Lavazza sunt disponibile în capsule Espresso, Filter și Blue și sunt potrivite pentru toate gusturile și orice moment al zilei, pentru adevărații cunoscători ai cafelei.

DESCOPERIȚI COMBINAȚII INEDITE