La Reserva de ¡Tierra! Selection 100% Arabica

Note aromate/echilibrate cu accente florale, de migdale și ciocolată cu lapte.

 • AMESTEC PREMIUM PENTRU ESPRESSO
Un echilibru perfect între gust și aromă

Un amestec premium de boabe naturale și procesate prin spălare, de calitate înaltă, cultivate în America Centrală și de Sud. Un echilibru perfect între notele de iasomie, migdale și ciocolată cu lapte, consistență medie și gust delicat. Datorită sistemului de prăjire îndelungată și „blândă” în tambur, ideal pentru espresso, aromele cafelei sunt intensificate și păstrate.

Un amestec unic de boabe Arabica naturale și procesate prin spălare
  bollo_tostatura_lenta
 • 100% Arabica

  COMPOZIȚIA AMESTECULUI

 • Selecție din America Centrală și de Sud

  ORIGINILE CAFELEI

 • Delicat

  PRĂJIRE

tierra-selection-banner-m
PROFIL
Note aromatice
Iasomie
Migdale
Ciocolată cu lapte
Nivel de aromă Aromat/Echilibrat
LRDT_1000_wheels-m
În spatele fiecărei cești de cafea se află o poveste despre sustenabilitate

La Reserva de ¡Tierra! Selection conține cafea din districtul Jinotega (Nicaragua), unde Lavazza sprijină peste 25 de comunități de cultivatori de cafea la scară mică, prin instruire și asistență tehnică, promovând adoptarea de practici agricole sustenabile cu scopul de a spori calitatea și productivitatea cafelei și de a contribui la bunăstarea cultivatorilor și a comunităților locale.

Cultivare sustenabilă

Gama La Reserva de ¡Tierra! Selection este obținută în proporție de 100% din cafea cultivată sustenabil în ferme certificate de Rainforest Alliance.

Toate acestea sunt motive excelente pentru a alege La Reserva de ¡Tierra! 

Sustenabilitate
Cafeaua La Reserva de ¡Tierra! de la Lavazza este rezultatul angajamentului etic al companiei față de sustenabilitate, în colaborare cu Rainforest Alliance, un ONG care promovează drepturile și bunăstarea comunităților de lucrători și care certifică fermele care trebuie să îndeplinească standarde sociale și de mediu riguroase.
Grijă
Dacă alegeți La Reserva de ¡Tierra! de la Lavazza, înseamnă că puteți garanta un produs de cea mai înaltă calitate, datorită selectării atente a celor mai bune boabe de cafea, originilor selectate ale amestecului și pregătirii precise a boabelor.
Măiestrie
Cafeaua La Reserva de ¡Tierra! este amestecată și prăjită cu grijă, folosind o combinație între metoda tradițională în tambur și convecția cu aer. Datorită prăjirii noastre „blânde”, garantăm o aromă persistentă, care nu se modifică.
Gama La Reserva de ¡Tierra!

Amestecurile La Reserva de ¡Tierra! de la Lavazza sunt disponibile în capsule Espresso, Filter și Blue și sunt potrivite pentru toate gusturile și orice moment al zilei, pentru adevărații cunoscători ai cafelei.

DESCOPERIȚI COMBINAȚII INEDITE