Canto X2 touch double Cup

Cea mai bună soluție pentru companiile și comunitățile mari deschise publicului. Ecranul tactil este unealta ideală pentru a spori vizibilitatea.

 • LAVAZZA BLUE
Opțiuni duble, număr dublu de cafele servite
Canto Double Cup este perfect pentru companiile și organizațiile mari care doresc un sistem flexibil - dozatorul are un sistem dublu, permițându-vă să alegeți între capsule și boabe.
Dimensiune şi greutate
 • 650 mm
  LUNGIME (L)
 • 760 mm
  ADÂNCIME (A)
 • 1830 mm
  ÎNĂLȚIME (Î)
 • 176 kg
  GREUTATE
Management energetic
2660 W PUTERE
230-240 V AC TENSIUNE
50 Hz FRECVENȚĂ
Caracteristici tehnice
Putere nominală: 2660 W Capacitate: 280 de capsule - 650 de cești (ø 70-71 mm) + 300 de cești (ø 57,5 mm) Managementul capsulelor: 1 sistem automat de pâlnie cu capsule monodoză Lavazza BLUE + 1 sistem pentru boabe de cafea (capacitate 12 L; 4.1 kg). Fiecare sistem alimentează o unitate de espresso desemnată, permițând servirea a 2 calități diferite de cafea. Conținut: capsulă de espresso, boabe de cafea, 5 solubile, zahăr, cești și bețigașe Interfață cu utilizatorul: 16 selecții cu etichete de produs cu iluminare din spate (+ 2 presetări de zahăr) Opțional: poate fi conectat la un sistem de plată sau modem GSM (EVATDTS 6.1)
2 panouri foto cu iluminare din spate Iluminare standard a compartimentului de dozare Alte caracteristici: opțional: sistem de auto-alimentare folosind 1 rezervor de apă de 20 de litri Opțional: set de afișare grafică Opțional: senzor pentru a detecta deschiderea ușii
MANUALUL TEHNIC
DESCĂRCARE
DESCĂRCARE
PDF