¡Tierra!
O ceaşcă de responsabilitate socială.
O colecție de amestecuri fine, cu origine selectată, combinate cu măiestrie de Lavazza, pentru a oferi sinteza perfectă a aromei din teritoriul de origine.

MAEȘTRII AI ARTEI AMESTECULUI
De peste 120 de ani, creăm propriile amestecuri unice, pentru o combinaţie perfectă între aromă si gust, recunoscută în întreaga lume sub semnătura Lavazza. Prin sesiuni repetate de degustare, maeştrii noştri în amestecuri selectează peste 100 de surse diferite în fiecare an, aducând-vă gusturi unice în fiecare ceaşcă, cu cele mai nobile şi rafinate arome, pentru a garanta cele mai bune rezultate.

PROIECTUL
Lavazza ¡TIERRA! a luat naștere în 2002 dintr-un un proiect de responsabilitate socială care avea rolul de a îmbunătăţi condiţiile sociale şi de mediu şi tehnicile de producţie din unele comunităţi producătoare de cafea. Dezvoltat în colaborare cu ONG-ul Rainforest Alliance, acesta este rezultatul angajamentului ferm al companiei Lavazza pentru sustenabilitate, bazat pe trei principii fundamentale: excelenţa produsului, sprijin şi îngrijire pentru comunităţile mici şi respect pentru planetă.

CALITATE SUSTENABILĂ
Rainforest Alliance este o organizație internațională non-profit care susține conservarea biodiversității și promovează drepturile și bunăstarea muncitorilor, a familiilor și a comunităților lor.


Rafinament şi sustenabilitate
Dacă alegeți Lavazza ¡TIERRA! aveți garanția unui produs de cea mai înaltă calitate cu gust inimitabil, dată de originile amestecului, pregătirea sa, căutarea atentă a celor mai bune boabe de cafea, precum şi prăjirea perfect echilibrată a boabelor de la exterior la interior. Amestecurile sunt disponibile pentru espresso şi filtru în diferite mărimi și sunt potrivite pentru toate gusturile și orice moment al zilei, pentru adevărații pasionații de cafea.
Espresso
¡TIERRA! SELECȚIE

Intensă, cu aromă de fructe și note fine de ciocolată cu lapte

AFLAȚI MAI MULTE
¡TIERRA! SELECȚIE
¡TIERRA! SELECȚIE