Școala de cafeaTraining Center Lavazza este un ghid şi un punct de referinţă pentru profesioniştii din industria de catering. Acesta oferă soluţii ideale - lecţii, cursuri de perfecţionare, căi de formare - pentru cei care au ales să transforme pasiunea lor pentru cafea într-un loc de muncă.


Coffee Culture
Cea mai mare școală din lume care a promovat cultura espresso oferă un program de instruire și educație în materie de gust. Tot ce aveți nevoie - secretele cafelei, istoria sa, modul de preparare şi metode de degustare - pentru a deveni un cunoscător avizat al băuturii cele mai consumate după apă din lume.
Consultanţă de specialitate
Ştiința cafelei nu înseamnă pur şi simplu listarea proprietăţilor şi a provenienţei sale, este, de asemenea, ştiința de a consilia profesioniştii în domeniu şi de a-i ajută să-și dezvolte abilităţile profesionale. Un consilier tehnic Lavazza aduce competenţa, cunoaşterea şi încrederea în centrul relaţiilor lor cu clienții.
Operațiuni și management
Un barman nu mai este doar un tehnician, el este de asemenea şi un manager, ceea ce este un aspect important. Pe lângă cunoştinţele teoretice şi practice aprofundate despre cafea, el gestionează de asemenea spaţiile de servire, controlează costurile şi atrage loialitatea clienţilor. Un adevărat profesionist ştie secretele pentru a extrage la perfecție cafeaua şi a gestiona spaţiul de desfășurare a activității, produsele, instrumentele şi, mai presus de toate, profitul.