Codul de etică
Descoperiți valorile care ne ghidează modul de a face afaceri.
Pasiune pentru excelență
Facem tot posibilul pentru a fi considerați oameni care, datorită pasiunii pentru slujba lor, ating un nivel calitativ excelent în tot ceea ce fac.
Spirit de echipă
Deși experiența individuală este esențială, cele mai bune rezultate sunt obținute lucrând împreună. Având această convingere, suntem întotdeauna pe deplin dispuși să cooperăm cu părțile interesate;
Recunoștință
Intenționăm să le arătăm în mod activ recunoștința celor care participă la realizarea obiectivelor noastre, prețuind întotdeauna contribuția lor și stabilind o relație de creștere reciprocă;
Transparență
Cele mai bune soluții se găsesc prin dialog deschis și schimb reciproc. Prin urmare, considerăm comunicarea directă ca fiind crucială. Ne angajăm să fim interlocutori onești, deschiși și disponibili pentru a favoriza și menține un mediu de lucru bazat pe încredere reciprocă.
Integritate
Ne urmărim obiectivele cu integritate și responsabilitate. Scuza de a acționa în interesul grupului nu va reprezenta în nicio situație o justificare a comportamentelor care încalcă legislația și regulamentele sau, în general, a comportamentelor aflate în contradicție cu un comportament onest și serios;
Anticipare
Alegerile pe care le facem astăzi ne vor afecta viitorul și pe cel al generațiilor care vor urma.
Conștientizând acest lucru, știm că va trebui să atingem echilibrul perfect între cerința de a satisface nevoile pe termen scurt și pe termen lung. Prin urmare, vom depune întotdeauna cele mai mari eforturi pentru a privi spre viitor și pentru a ne dezvolta afacerea într-un cadru general de sustenabilitate ecologică și socială, astfel încât să asigurăm o moștenire durabilă.

Cerem furnizorilor noștri să accepte Codul de etică ca parte integrantă a relației noastre contractuale, angajându-se să respecte reglementările acestuia, în caz contrar contractul urmând a fi reziliat. În plus, acordăm o atenție deosebită lanțului de aprovizionare, așteptările noastre în raport cu partenerii comerciali fiind susținute în Codul de conduită pentru furnizori.

Valorile care ghidează relațiile dintre Lavazza și furnizorii săi sunt prezentate în Codul de conduită pentru furnizori: pasiune pentru excelență, comportament corect din punct de vedere etic, recunoștință, respect pentru drepturile omului și dreptul la muncă, anticipare și transparență.

DESCĂRCAȚI CODUL DE CONDUITĂ PENTRU FURNIZORI