Colaborarea cu noi
Aflați cum puteți deveni unul dintre furnizorii noștri.
Pasiune, determinare, angajament, pregătire și onestitate: acestea sunt principiile care au hrănit spiritul Lavazza timp de patru generații. Este, de asemenea, ceea ce căutăm în oricine care vrea să lucreze cu noi, pentru că a colabora cu Lavazza înseamnă a fi parte dintr-o familie care împărtășește aceleași valori.
Excelența provine din colaborarea între cei care împărtășesc ambiții mărețe.
Luigi Lavazza
Codul nostru de conduită pentru furnizori
În 2012, am oficializat valorile companiei într-un Cod de etică pe care l-am împărtășit tuturor părților noastre interesate – interne și externe – prin intermediul unor cursuri speciale de formare. De atunci, am cerut tuturor furnizorilor care lucrează cu noi să fie de acord cu filosofia noastră de sustenabilitate ecologică și socială prin semnarea unui Cod de conduită conceput special pentru ei.
AFLAȚI MAI MULTE

Deveniți un furnizor Lavazza

Acționăm în fiecare zi pentru a oferi clienților noștri un produs excelent. Din acest motiv, solicităm tot ce este mai bun de la furnizorii noștri, pe care îi selectăm pe bază de merit, seriozitate și competitivitate, dar și pe baza respectului față de mediu și a angajamentului lor social.

PREZENTAȚI-VĂ COMPANIA