Colaborarea cu noi
Verificați posturile noastre vacante pentru angajați.


Pasiune, determinare, angajament, pregătire și onestitate: acestea sunt principiile care au hrănit spiritul Lavazza timp de patru generații. Este, de asemenea, ceea ce căutăm în oricine care vrea să lucreze cu noi, pentru că a colabora cu Lavazza înseamnă a fi parte dintr-o familie care împărtășește aceleași valori.

În cadrul unei echipe, toată lumea are o sarcină. Fiecare are importanța sa în atingerea excelenței.
Luigi Lavazza
Codul nostru de etică pentru angajați
În 2012, ne-am oficializat valorile în cadrul unui Cod de etică, pe care l-am împărtășit tuturor părților interesate – interne și externe – prin cursuri speciale de formare. Din acel moment, le cerem tuturor angajaților noștri să fie alături de noi în filozofia noastră de sustenabilitate ecologică și socială, prin semnarea Codului nostru de etică.
AFLAȚI MAI MULTE

Alăturați-vă Lavazza și creșteți împreună cu noi!

La Lavazza credem în talent. În acest scop, le oferim tuturor angajaților noștri posibilitatea de a-și dezvolta potențialul și de a evolua în cadrul companiei.

PREZENTAȚI-VĂ COMPANIA
Noul sediu Nuvola
Nuvola este numele ales pentru proiectul de renovare promovat de Lavazza, în colaborare cu orașul Torino, pe locul fostei stații de alimentare Enel din districtul Aurora, o zonă caracterizată de la începuturile sale prin activitate industrială, meșteșugărească și cu clădiri rezidențiale. Noul sediu al conducerii companiei îi reunește pe cei 600 de angajați ai Lavazza într-o singură clădire de 2.600 mp, proiectată ca loc de întâlnire și cultură, nu doar ca mediu de lucru.
Aflați mai multe