Fabricile de producție
Cafea, pasiune și experiență în sistemul de producție Lavazza

Sistemul industrial Lavazza este alcătuit din șase fabrici de producție: trei localizate în Italia, una în Franța, una în India și una în Brazilia. Produsele fabricate în Italia sunt destinate pieței internaționale, iar cele din fabricile externe sunt pentru piețele locale.

În lume
Torino
Torino
Prima fabrică din istorie
Prăjirea și ambalarea cerealelor și a produselor măcinate (prăjire și măcinare). Torino este una dintre cele mai mari și moderne fabrici din lume pentru prăjirea și producția de cafea. Fiecare fază a procesului este automatizată și controlată de un sistem computerizat.
Gattinara
Gattinara
Locul unde s-au născut dozatoarele automate
Capsulele pentru sistemele Lavazza Espresso Point, BLUE și A Modo Mio sunt produse la Gattinara. Recent, compania a făcut investiții importante pentru dezvoltarea activității de producție și pentru modernizarea tehnologică a fabricii.
Pozzilli
Pozzilli
Din Italia, aparatul DEK pentru lumea întreagă
Fondată în 1991, fabrica de producție de la Pozzilli este dedicată decofeinizării cafelei verzi printr-o metodă naturală folosind dioxid de carbon, un compus găsit în aerul pe care îl respirăm și în apa minerală pe care o bem.
Franța
Franța
Pe piața franceză cu Carte Noire
În 2016, Lavazza a integrat fabrica franceză de producție din Lavérune, regiunea Languedoc-Roussillon, în propria sa structură industrială. Astfel, compania a intrat pe una dintre cele mai bune cinci piețe de cafea din lume, care astăzi este a doua, în ordinea importanței pentru companie.
India
India
Produse pentru piața locală de dozatoare
În 2007, Lavazza a deschis cea de-a noua filială a grupului, în India. Fabrica indiană de producție din Sri City, statul Andhra Pradesh, acoperă nevoile de pe piața locală a automatelor și produce cafea pentru piața internă.
Brazilia
Brazilia
De la Bemposta, cafea pentru Brazilia
În 2008, Lavazza a achiziționat cele două companii Café Grão Nobre și Café Terra Brasil. Fabrica braziliană de producție din stațiunea Tres Rios, statul Rio de Janeiro, deservește canalul local de servicii alimentare.