Fresh Roasted
O tradiție pe care toată lumea o poate vedea
Cafea prăjită pe loc pentru a savura arome din ținuturi îndepărtate, exact așa cum a făcut Luigi Lavazza în primul său magazin alimentar. Pentru a vă permite să apreciați aroma și textura în magazin și apoi să luați întreaga aromă acasă.

Toate selecțiile sunt unice, prețioase, de înaltă calitate și provin din țări din întreaga lume. Acestea sunt livrate în formă brută în magazin și prelucrate cu ajutorul unui prăjitor special.
Amestec
Etiopia – Guatemala – El Salvador – acest amestec combină cele mai bune dintre originile lor prețioase: arome florale de cafea etiopiană și guatemaleză și ciocolată din El Salvador. Este o cafea rafinată, cu o aciditate plăcută, precum cireșele și pepenele galben, și care lasă un postgust dulce.
Kenya
Gikanda-Kangocho; Kangocho înseamnă „un spațiu cu colțuri ascuțite”, iar această cafea este cultivată aici, pe terasele cu muchii ascuțite ale unui deal din Kenya. Gustul său este rafinat, cu note florale datorate boabelor care sunt spălate, al căror conținut este îndepărtat, fermentat și apoi uscat, proces care îi oferă cafelei dulceața sa.
El Salvador
Las Nubes: Aceasta cafea provine de la una dintre cele mai bune ferme din El Salvador, situată în apropierea vulcanului San Ana, a cărei lavă fertilizează solul. Este bogată și echilibrată, are o aciditate plăcută și note de ciocolată cu lapte.
Guatemala
El Morito: Acest amestec este produs de un grup de mici producători dintr-o localitate din apropierea Jalapa și este procesat printr-o metodă naturală. Cafeaua are o aciditate intensă, care o face proaspătă, cu note de boabe de cafea și fructe și cu o consistență fină.
Brazilia
Fazenda Progresso: Fazenda Progresso cultivă cafea doar din 2006. Este recoltată manual și odată ce pulpa a fost scoasă din boabe, acestea sunt uscate pe plăci de lemn. Cafeaua are o aromă bogată, intensă și echilibrată, cu note de ciocolată și unt de arahide.