Business
FOOD SERVICE SOLUTIONS
@BUSINESS SOLUTIONS

Excelență în compensarea emisiilor de CO₂

Capsulele noastre de cafea nu ar putea fi cu adevărat excelente dacă nu am avea grijă de amprenta de carbon și de mediul înconjurător. De aceea produsele noastre sunt create având în vedere compensarea emisiilor de CO₂. Acum sunt excelență pură.

În prezent, toate capsulele Lavazza Firma și Blue au compensate emisiile de CO₂. Experiența clasică și unică a cafelei Lavazza cu toate aromele și notele distinctive ale amestecurilor noastre, acum în capsule excelente cu emisiile de CO₂ compensate. 

Noile capsule Lavazza cu emisiile de CO₂ compensate

Abordarea noastră privind neutralitatea emisiilor de CO₂ începe prin reducerea emisiilor la nivelul întregului lanț valoric Lavazza. În 2020, ne-am început călătoria de compensare a emisiilor directe și de atingere a unei compensări complete a emisiilor de CO₂. Aceasta face parte din angajamentul nostru mai amplu în direcția sustenabilității, numit Blend for Better. Acesta include numeroase proiecte în concordanță cu Obiectivele de dezvoltare durabilă ale Organizației Națiunilor Unite pentru 2030, în patru domenii principale: Grija față de mediul înconjurător, Crearea unui cerc virtuos, Generarea de oportunități și Educația în direcția schimbării.

Descoperiți mai multe

Ce înseamnă aceasta în mod concret?

Abordarea noastră în privința neutralității emisiilor de carbon începe prin reducerea emisiilor. Conștientizând faptul că toate emisiile nu pot fi reduse dintr-o dată, Lavazza folosește compensarea emisiilor de carbon pentru emisiile reziduale, sprijinind diferite proiecte. Ne compensăm emisiile anuale de carbon în raport cu volumele de capsule vândute. Pentru 2022, cantitatea compensată este egală cu: 

Sistem de cafea Blue de la Lavazza 


318.165.860 km cu autoturismul

Transport mediu cu autoturismul. Media ia în considerare motoarele cu ardere internă și mașinile electrice, diferitele clase de autovehicule, diferitele dimensiuni ale acestora, precum și tipurile de combustibil. Pentru mașinile electrice, se iau în considerare numai mașinile de dimensiune medie. 183.542 de călătorii între Paris și New York, per pasager

Călătorie de 5849,32 km cu avion de cursă lungă, ocupat în proporție de 80%. 30.458.173 de topuri de hârtie produse

Pentru un top de hârtie, se iau în calcul 500 de foi în format A4. Gramaj de 75 g/m2, hârtie cerată ușoară, ambalajul nu este luat în considerare.


 

Sistem de cafea Firma de la Lavazza


99.774.030 km cu autoturismul

Transport mediu cu autoturismul. Media ia în considerare motoarele cu ardere internă și mașinile electrice, diferitele clase de autovehicule, diferitele dimensiuni ale acestora, precum și tipurile de combustibil. Pentru mașinile electrice, se iau în considerare numai mașinile de dimensiune medie.57.557 de călătorii între Paris și New York, per pasager

Călătorie de 5849,32 km cu avion de cursă lungă, ocupat în proporție de 80%.9.551.417 topuri de hârtie produse

Pentru un top de hârtie, se iau în calcul 500 de foi în format A4. Gramaj de 75 g/m2, hârtie cerată ușoară, ambalajul nu este luat în considerare.


Ciclul de viață al produsului

Activitățile implementate pentru a compensa emisiile de CO₂ ale capsulelor Lavazza Firma și Lavazza Blue pe parcursul întregului ciclu de viață al produsului, de la cultivarea cafelei la sfârșitul ciclului său de viață, în toate etapele de producție, transport și eliminare. 

alt
Aprovizionarea cu cafea
Ambalare
Ambalare
Producție
Producție
Distribuție
Distribuție
Utilizare
Consum
Sfârșitul ciclului de viață
Sfârșitul ciclului de viață
Aprovizionarea cu cafea
Aprovizionarea cu cafea
Ambalare
alt
Producție
alt
Distribuție
alt
Sfârșitul ciclului de viață
alt
alt
alt

Neutralitatea emisiilor de CO₂, suntem pe drumul cel bun.

Lavazza este unul dintre principalii jucători la nivel mondial în industria agroalimentară. De aceea, producerea cafelei de cea mai înaltă calitate este o parte a misiunii noastre și ar fi inutil să nu luăm în considerare și modul în care facem acest lucru.

Angajamentul nostru constă în a face tot ceea ce ne stă în putere pentru a folosi resurse sustenabile, a asigura un mediu de lucru echitabil pentru cultivatorii de cafea și, desigur, a reduce emisiile de CO₂ în lanțul nostru de aprovizionare. Să facem acest lucru împreună!

 

alt
Lavazza
alt
Protejarea climei
alt
Sustenabilitatea de mediu
alt
Sustenabilitate prin proiectare
Utilizarea responsabilă a resurselor
Lavazza
Protejarea climei

Cafea pentru afacerea dvs.

Descoperiți amestecurile noastre de cafea barista pentru a împărtăși o experiență de neuitat cu clienții dvs.

Descoperiți mai multe

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

Flagship Store

Descoperiți mai multe despre rețeaua noastră mondială de școli de cafea.