Crema e Gusto Classico 250 g

Crema e Gusto Classico este un amestec delicat și învăluitor de boabe Arabica din Brazilia și boabe Robusta din sud-estul Asiei. Un echilibru perfect: corp plin și note condimentate. Cafeaua ideală pentru orice moment al zilei.

  • CAFEA MĂCINATĂ
INTENSITATE 8
Un amestec de care vă puteți bucura în orice moment al zilei.
  • Arabica și Robusta

    COMPOZIȚIE

  • În principal America de Sud, Asia de Sud-Est

    ORIGINE

  • Settimo Torinese, Italia

    PROCESARE

caffe-macinato-crema-e-gusto-classico-materia-prima-d-409.jpg
PROFIL ȘI PRĂJIRE
Armonioasă și cremoasă
VIZUALIZARE
Cremă în nuanța chihlimbarului și culoare închisă

AROMĂ
Note condimentate

GUST
Rotund și învăluitor

Note aromatice
Condimente
Intensitate 8 medie
Prăjire Închisă
Informații tehnice
Produsă pentru
Luigi Lavazza S.p.A. - Via Bologna, 32 - 10152 Torino - Italia
Descriere
Amestec de cafea măcinată
Intensitate
8
Dimensiunea ambalajului
Pachet de 250 g
lavazza-caffe-ambientate-ragazzi-M
PREPARARE

Crema e Gusto Classico,
cafeaua ideală pentru cafetiera Moka.

Vă recomandăm să pregătiți acest amestec într-o cafetieră Moka - cafetiera care se găsește în orice casă italiană.

Iată câteva sugestii pentru cina din această seară: câteva rețete care să vă inspire!

REVISTA 2H
Conuri de ciocolată cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Salată de fructe de mare pe o cremă din mozzarella de bivoliță

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Friptură din file de porc cu bacon crocant și cremă din avocado cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 40m
Cheesecake de cafea cu gelatină de miere

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 3H
Tartă cu cremă de cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Panettone cu cafea Zabaglione

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Risotto cu dovleac și robiola, cu frigărui de cârnați în cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA
Cook it Right

Cook it right

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA 10H
Pâine din grâu Kamut® de Khorasan, cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 10H
Salată de ton

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM