Cafea măcinată Espresso, 250 g

Creată din boabe Arabica 100% atent selecționate, această cafea cu aromă întunecată, intens aromatică, este perfect pentru a savura un espresso în orice moment al zilei.

  • CAFEA PRĂJITĂ ȘI MĂCINATĂ
INTENSITATE 5
Aromă puternică și intensă, cu o cremă fină, catifelată. Pentru cei care iubesc espresso-ul autentic.
  • 100% Arabica

    COMPOZIȚIE

  • Africa și America de Sud și Centrală

    ORIGINE

  • Settimo Torinese, Italia

    PROCESARE

caffe-macinato-espresso-super-espresso-materia-prima-m-488
PROFIL ȘI PRĂJIRE
Aromă bogată și corp plin
VIZUALIZARE
Cremă aurie și culoare caldă

AROMĂ
Note de caramel și ciocolată

GUST
Fin și bogat

Note aromatice
Cacao
Caramel
Intensitate 5 Delicată
Prăjire Mediu
Informații tehnice
Descriere
Cafea măcinată 250 g
Intensitate
5
Cantitate netă
250 g
Dimensiunea ambalajului
CAFEA MĂCINATĂ
lavazza-ambientato-donna-caffè-m
PREPARARE

Cafea măcinată Espresso
pentru cafetiere Moka, filtre sau prese franceze.

Iată câteva sugestii pentru cina din această seară: câteva rețete care să vă inspire!

REVISTA 2H
Conuri de ciocolată cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Risotto cu cafea și brânză fontina, cu cafea și smochine cu scorțișoară

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Salată de fructe de mare pe o cremă din mozzarella de bivoliță

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Friptură din file de porc cu bacon crocant și cremă din avocado cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 40m
Cheesecake de cafea cu gelatină de miere

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 3H
Tartă cu cremă de cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Panettone cu cafea Zabaglione

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Risotto cu dovleac și robiola, cu frigărui de cârnați în cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA
Cook it Right

Cook it right

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA 10H
Pâine din grâu Kamut® de Khorasan, cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM