NOU

¡Tierra! Brasile – Cerrado

Această cafea unică, 100% Arabica, un produs al agriculturii sustenabile, crește în climatul arid de pe platoul Cerrado din Brazilia și este recoltată între lunile iulie și septembrie.

  • CAFEA MĂCINATĂ
  • MOKA
INTENSITATE 7
O cafea premium, pentru o experiență unică a gustului.
    bollo-single-origin
  • 100% Arabica

    COMPOZIȚIE

  • Cerrado din Brazilia

    ORIGINE

  • Settimo Torinese, Italia

    PROCESARE

caffe-capsule-crema-e-gusto-materia-prima-m-084.jpg
PROFIL ȘI PRĂJIRE
Aromă bogată cu note de miere
ASPECT
Cremă de culoarea chihlimbarului și culoare închisă

AROMĂ
Note de miere si ciocolată

GUST
Corp plin și aromă intensă

Note aromatice
Ciocolata amară
Miere
Intensitate 7 intensitate medie
Prăjire Mediu
Caracteristici
Produsă pentru
Luigi Lavazza S.p.A. - Via Bologna, 32 - 10152 Torino - Italia.
Descriere
CAFEA MĂCINATĂ
Intensitate
7
Cantitate netă
180 g
Dimensiunea ambalajului
Soft pack
consumo_moka_M
METODĂ

¡Tierra! Brazil – Cerrado,
cafeaua ideală pentru cafetiera Moka

Vă recomandăm să pregătiți acest amestec într-o cafetieră Moka - cafetiera care se găsește în orice casă italiană.
Cerrado din Brazilia

O cafea născută din climatul uscat al platoului Cerrado din Brazilia, unică prin recoltarea sa târzie. Boabele care s-au uscat pe ramuri o îmbogățesc cu note speciale de miere și ciocolată.

Numai din agricultură sustenabilă

¡Tierra! Brasile provine exclusiv din ferme certificate de Rainforest Alliance.

Lavazza ¡Tierra!

Amestecuri fine, care respectă natura și culturile locale. Un echilibru perfect între plăcere și durabilitate; o cafea premium cu gust unic.

DESCOPERIȚI COMBINAȚII INEDITE
review_rg_tierra-brazil

Aprecieri globale

recenzii
Acum că ați încercat cafeaua ¡Tierra! Brazil – Cerrado, evaluați-o și spuneți-ne părerea dvs

Iată câteva sugestii pentru cina din această seară: câteva rețete care să vă inspire!

REVISTA 2H
Conuri de ciocolată cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Risotto cu cafea și brânză fontina, cu cafea și smochine cu scorțișoară

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Salată de fructe de mare pe o cremă din mozzarella de bivoliță

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Friptură din file de porc cu bacon crocant și cremă din avocado cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 40m
Cheesecake de cafea cu gelatină de miere

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 3H
Tartă cu cremă de cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Panettone cu cafea Zabaglione

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Risotto cu dovleac și robiola, cu frigărui de cârnați în cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA
Cook it Right

Cook it right

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA 10H
Pâine din grâu Kamut® de Khorasan, cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM