Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES
alt alt

INOVAȚIE PENTRU A SALVA PRODUCȚIA DE CAFEA

Importanța instruirii la locul de muncă pentru micii producători vietnamezi.

Echipa Lavazza 2-3 minute

Înainte de a fi servită, fiecare boabă de cafea parcurge o lungă călătorie care o duce de la semănat la cules și, în spatele fiecărei călătorii, se află comunități de oameni care lucrează pentru a obține cel mai bun produs.

În acest scop, Fundația Lavazza este aproape de comunitățile în care își desfășoară activitatea prin programe concepute pentru dezvoltarea unui antreprenoriat sustenabil, care generează îmbunătățirea condițiilor de viață ale întregii comunități.

APROAPE DE COMUNITĂȚILE DIN VIETNAM

Acesta este motivul pentru care suntem aproape de comunitățile agricole din Vietnam, unde schimbările climatice bruște, ploile abundente în afara sezonului și perioadele de secetă prelungită reprezintă o problemă reală care afectează producția și munca a 1.245 de mici producători locali.

INOVAȚII ÎMPOTRIVA SCHIMBĂRII CLIMATICE

În colaborare cu Olam și ISLA (Inițiativa pentru peisaje sustenabile), Fundația Lavazza oferă asistență și instruire tehnică micilor producători vietnamezi prin metoda Farmer Field School. În cadrul programului, se efectuează teste privind caracteristicile solului pentru a identifica cea mai bună calitate a îngrășămintelor care trebuie utilizate, se creează sisteme de irigare inovatoare și se cultivă arbori de umbră pentru a proteja cafeaua de expunerea excesivă la soare sau de ploile neașteptate.

Scopul este de a îmbunătăți eficiența sistemelor de irigații, de a reduce emisiile de gaze legate de producție și de a crea soluții pentru gestionarea schimbărilor climatice.

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.