Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES
alt alt

UN PARTENERIAT PENTRU UN VIITOR MAI BUN

După 20 de ani de colaborare, Lavazza este cea mai veche companie parteneră a organizației Salvați Copiii.

Echipa Lavazza 2-3 minute

Timp de 20 de ani, Fundația Lavazza a lucrat cu Salvați Copiii, organizația de ajutor umanitar, pentru a îmbunătăți viețile băieților și fetelor prin educație, îngrijirea sănătății și oportunități economice mai bune. 

Această organizație non-profit, cu un personal de 25.000 de angajați dedicați, în 122 de țări, se luptă de peste 100 de ani să salveze copiii aflați în situații de risc și să le garanteze un viitor mai bun. 

Din 2001, Lavazza și organizația Salvați Copiii au colaborat pentru diverse inițiative în nouă țări diferite: Italia, Yemen, Indonezia, Nepal, India, Coasta de Fildeș, China, Vietnam și Myanmar. Aceste inițiative se concentrează, în principal, pe reducerea situațiilor de urgență, pe promovarea sănătății mamelor și a copiilor lor, pe sprijinirea tinerilor și pe primirea migranților minori.  

În primii ani, acest parteneriat s-a concentrat inițial pe oferirea de sprijin fetelor, copiilor, tinerilor și familiilor care au trecut prin conflicte, urgențe umanitare sau greutăți, cum ar fi cutremurele din Italia Centrală și Nepal și tsunami-ul din Indonezia. Apoi, a început să susțină dezvoltarea de programe de sănătate și nutriție în țări în curs de dezvoltare, precum India, Etiopia și Myanmar.  

De-a lungul timpului, acest parteneriat a fost întărit de susținerea de programe de protejare a drepturilor copiilor și prin aprobarea Drepturile Copiilor și Principiile de Afaceri, primul set cuprinzător de principii pentru a ghida companiile cu privire la întreaga gamă de acțiuni pe care le pot întreprinde la locul de muncă, pe piață și în comunitate pentru a respecta și susține drepturile copiilor.

UN PARTENERIAT PE VIAȚĂ: PROIECTELE NOASTRE CURENTE

În prezent, o parte importantă a acestui parteneriat pe termen lung o reprezintă contribuția sa la programe internaționale, precum New Horizons, care are scopul de a furniza tinerilor instruire vocațională care îi va ajuta să găsească locuri de muncă calificate în viitor.  

A Cup of Learning, un program internațional implementat de Lavazza, este, de asemenea, parte din această inițiativă prin participarea directă a experților noștri, care și-au pus cunoștințele și energia la dispoziție, oferind, direct pe teren, elemente teoretice și practice pentru a deveni barista profesioniști pentru 120 de tineri care au obținut acum o certificare profesională. 

Lavazza crede cu tărie că fiecare copil are dreptul de a crește sănătos și în condiții de siguranță, iar parteneriatul nostru pe termen lung cu organizația Salvați Copiii atestă acest lucru. Mai important este faptul că acest parteneriat a fost esențial pentru transformarea vieților a mii de copii care, datorită posibilității de a beneficia de educație, au acum o altă perspectivă asupra vieții.

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.