NOU

Espresso Classico

Classico, măiestrie pură. Este nevoie de timp pentru a deveni un clasic. Savurați aceste note de cereale, echilibrate cu putina aciditate. Inspirate din orașele animate ale Italiei, procesele de selectare, amestecare și prăjire reprezintă expresia pură a măiestriei.

  • CAPSULE COMPATIBILE
INTENSITATE 9
  • 10
  • 30
Dulce și echilibrată, cu o aciditate lejeră și note principale de cereale și un gust final de biscuiți
  • 100% Arabica

    COMPOZIȚIE

  • America Centrală/de Sud

    ORIGINE

estrazioni_classico-espresso-banner

 

 

Noile capsule Lavazza:

 

 

<p>Realizate de maestrii barista</p>

Realizate de maestrii barista

<p>Noile noastre capsule cu impact zero al emisiilor de CO₂&nbsp;&nbsp;</p>

Noile noastre capsule cu impact zero al emisiilor de CO₂  

<p>Capsule din aluminiu pentru a proteja toate aromele de cafea</p>

Capsule din aluminiu pentru a proteja toate aromele de cafea

ncc-aluminium-icons-ideal-for-espresso-dek-m
PROFIL ȘI PRĂJIRE
Note aromatice
Cereale
Biscuit
Intensitate 9/13
Prăjire Prăjire moderată - îndelungată/Prăjire lentă în tambur
Informații tehnice
Descriere
Capsule monodoză de cafea măcinată
Intensitate
9
Cantitate netă
58 g
Dimensiunea ambalajului
Pachet de 10 capsule de cafea

Excelență italiană cu impact zero al emisiilor de CO₂

DESCOPERIȚI MAI MULTE

Iată câteva sugestii pentru cina din această seară: câteva rețete care să vă inspire!

REVISTA 1H
Risotto cu cafea și brânză fontina, cu cafea și smochine cu scorțișoară

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 2H
Conuri de ciocolată cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Salată de fructe de mare pe o cremă din mozzarella de bivoliță

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Friptură din file de porc cu bacon crocant și cremă din avocado cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 40m
Cheesecake de cafea cu gelatină de miere

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 3H
Tartă cu cremă de cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Panettone cu cafea Zabaglione

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Risotto cu dovleac și robiola, cu frigărui de cârnați în cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA
Cook it Right

Cook it right

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA 10H
Pâine din grâu Kamut® de Khorasan, cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM