Cafea Espresso, 250 g

Acest amestec realizat din boabe arabica 100% special selectate, produce o aromă puternică, intensă, perfectă pentru un espresso savurat în orice moment al zilei.

  • CAFEA MĂCINATĂ
  • ROAST AND GROUND
INTENSITATE 5
O rețetă tradițională italiană cu o aromă delicioasă de cafea.
  • Arabica și Robusta

    COMPOZIȚIE

  • În principal America de Sud, Africa

    ORIGINE

  • Settimo Torinese, Italia

    PROCESARE

caffe-capsule-dek-cremoso-materia-prima-m-062.jpg
PROFIL ȘI PRĂJIRE
Aromată și parfumată
VIZUALIZARE
Aromatică

AROMĂ
Note florale

GUST
Amestec aromatic

Aromă
Fructată și florală
Intensitate 5 Delicată
Prăjire Mediu
Informații tehnice
Produsă pentru
Luigi Lavazza S.p.A. - Via Bologna, 32 - 10152 Torino - Italia
Descriere
Cafea măcinată, 250 g
Intensitate
5
Cantitate netă
250 g
Dimensiunea ambalajului
Cutie de 250 g
lavazza-espresso-ambientate-M
PREPARARE

Cafeaua Espresso este preparată într-un aparat de espresso.

Bucurați-vă de acest amestec aromatic, pregătindu-l într-un aparat espresso.

Iată câteva sugestii pentru cina din această seară: câteva rețete care să vă inspire!

REVISTA 2H
Conuri de ciocolată cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 1H
Salată de fructe de mare pe o cremă din mozzarella de bivoliță

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Friptură din file de porc cu bacon crocant și cremă din avocado cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 40m
Cheesecake de cafea cu gelatină de miere

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 3H
Tartă cu cremă de cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Panettone cu cafea Zabaglione

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 15m
Risotto cu dovleac și robiola, cu frigărui de cârnați în cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA
Cook it Right

Cook it right

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA 10H
Pâine din grâu Kamut® de Khorasan, cu cafea

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM
REVISTA 10H
Salată de ton

DIFICULTATE
PREPARARE ACUM