Back
PRODUSE
COLLECTIONS
CAFEA

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso
**Nescafè®, Dolce Gusto® și Melody I sunt mărci comerciale terțe fără nicio legătură cu Luigi Lavazza S.p.A.​

LAVAZZA STORIES
ALT alt

Excelență cu impact zero al emisiilor de CO₂

Cafeaua noastră nu ar fi cu adevărat excelentă dacă nu ne-ar păsa de amprenta noastră de carbon. Din acest motiv, capsulele noastre sunt neutre din punct de vedere al emisiilor de CO₂. Excelență pură de acum înainte.

Excelență cu impact zero al emisiilor de CO₂

Noile capsule Lavazza compatibile cu aparatele Nespresso* Original sunt primele noastre capsule din aluminiu neutre din punct de vedere al emisiilor de CO₂.

Adevărata experiență espresso Lavazza într-o capsulă excelentă, cu impact zero asupra emisiilor de CO₂.

*Compania Lavazza nu este afiliată, susținută sau sponsorizată de Nespresso.

Noile capsule Lavazza neutre din punctul de vedere al emisiilor de CO₂

Abordarea noastră privind neutralitatea emisiilor de CO₂ începe prin reducerea emisiilor la nivelul întregului lanț valoric Lavazza. În 2020, am început călătoria către neutralitatea emisiilor de CO₂, compensând emisiile din domeniul 1 și domeniul 2 ale Lavazza Group. Aceasta face parte din angajamentul nostru mai amplu în direcția sustenabilității, numit Blend for Better.

Descoperiți mai multe

Ce înseamnă aceasta în mod concret?

Abordarea noastră privind neutralitatea carbonului începe prin reducerea emisiilor. Deoarece suntem conștienți de faptul că toate emisiile nu pot fi reduse dintr-o dată, Lavazza compensează emisiile reziduale prin cumpărarea de certificate de carbon. Pentru achiziția de credite de carbon, Lavazza alege anumite proiecte care sunt verificate și certificate conform metodologiilor și standardelor recunoscute la nivel internațional (VCS, CCB și CDM). Pe lângă evitarea sau sechestrarea carbonului, proiectele oferă, de asemenea, alte beneficii de mediu, sociale și economice. Sprijinirea acestor proiecte reprezintă o modalitate de îmbunătățire a traiului comunităților locale într-un mod sustenabil, abordând aspectele privitoare la schimbările climatice și contribuind la atingerea Obiectivelor de dezvoltare durabilă ale Organizației Națiunilor Unite. Ne compensăm emisiile anuale de dioxid de carbon în raport cu volumele de capsule vândute.


Capsula este compatibilă cu aparatele de cafea Nespresso Original.


122.482 km cu autoturismul

Transport mediu cu autoturismul. Media ia în considerare motoarele cu ardere internă și mașinile electrice, diferitele clase de autovehicule, diferitele dimensiuni ale acestora, precum și tipurile de combustibil. Pentru mașinile electrice, se iau în considerare numai mașinile de dimensiune medie.53.500 km Roma - Berlin cu autoturismul

Călătorie de 1.503 km cu un autoturism. Media ia în considerare motoarele cu ardere internă și mașinile electrice, diferitele clase de autovehicule, diferitele dimensiuni ale acestora, precum și tipurile de combustibil. Pentru mașinile electrice, se iau în considerare numai mașinile de dimensiune medie.7.697.670 de topuri de hârtie produse

Pentru topurile de hârtie, se iau în considerare 500 de coli A4. Gramaj de 75 g/m2, hârtie cerată ușoară, ambalajul nu este luat în considerare.46.386 de călătorii între Paris și New York, per pasager

Călătorie de 5.849,32 km cu un avion pentru zboruri lungi. Grad de ocupare de 80%.


Ciclul de viață al produsului

Capsulele Lavazza neutre din punctul de vedere al emisiilor de CO₂ includ compensarea emisiilor produse pe durata întregului ciclu de viață al produsului, de la cultivarea cafelei și până la finalul ciclului său de viață, trecând prin toate etapele de producție, transport și eliminare.

alt
Aprovizionarea cu cafea
Ambalare
Ambalare
Producție și livrare
Producție și livrare
Distribuție
Distribuție
Consum
Consum
Sfârșitul ciclului de viață
Sfârșitul ciclului de viață
Aprovizionarea cu cafea
Aprovizionarea cu cafea
Ambalare
alt
Producție și livrare
alt
Distribuție
alt
Sfârșitul ciclului de viață
alt
alt
alt

Vom atinge împreună obiectivul de neutralitate a emisiilor de CO₂

Lavazza este unul dintre principalii jucători la nivel mondial în industria agroalimentară. De aceea, producerea unei cafele de cea mai înaltă calitate este doar o parte a misiunii noastre, deoarece nu ar avea sens fără să luăm în considerare modul în care facem acest lucru.

Angajamentul nostru constă în a face tot ceea ce ne stă în putere pentru a folosi resurse sustenabile, a asigura un mediu de lucru echitabil pentru cultivatorii de cafea și, desigur, a reduce emisiile de CO₂ în lanțul nostru de aprovizionare.

Produsele emblematice din cafea italiană, cu impact zero al emisiilor de CO₂

Excelența amestecurilor Lavazza vine în noile capsule din aluminiu neutre din punctul de vedere al emisiilor de carbon. Lavazza compensează toate emisiile cauzate de acest produs pentru un impact zero asupra emisiilor de CO₂.

Descoperiți mai multe

Relații cu clienții

Aveți nevoie de ajutor? Consultați întrebările frecvente sau contactați-ne.

MAGAZIN IMPORTANT

Bucurați-vă de o experiența autentică Lavazza în magazinele noastre.