Timp de 64 de ani, am trăit în satul Katuan, în districtul Paksong și fac parte dintr-o comunitate agricolă în care cultivarea cafelei reprezintă 90% din activități; și eu lucrez cu cafeaua.
Publicat la 28 martie 18
Timp de 64 de ani, am trăit în satul Katuan, în districtul Paksong și fac parte dintr-o comunitate agricolă în care cultivarea cafelei reprezintă 90% din activități; și eu lucrez cu cafeaua.
Cafeaua pe care o plantăm în această regiune este solicitată peste tot în lume; este un produs bun, cu un gust delicios și de aceea suntem toții dedicați colaborării cu Olam și Lavazza pentru a îmbunătăți practicile de cultivare și de prelucrare a cafelei.
În prezent, ne confruntăm cu probleme legate de schimbarea climatică, care ucide plantele și le compromite calitatea; obiectivul este de a reduce emisiile de dioxid de carbon, deoarece aerul curat înseamnă o productivitate bună.
Mă angajez în fiecare zi să mențin Pământul viu și sănătos, să-l dezvolt și îmbunătățesc.
Toți de aici vrem ca natura să fie întotdeauna printre noi și să nu fie distrusă, așa că folosim metode de lucru sustenabile pentru a o îmbogăți.
Somboun Saj Boukea este una dintre persoanele incluse în calendarul Lavazza 2017 - Suntem ceea ce trăim