ÎNAPOI
8 minute
40 hands

Somboun Saj Boukea, o viață dedicată pământului roșu din Laos

Publicat la 28 martie 18

Numele meu este Somboun Saj Boukea și sunt un fermier din Paksong. Producem cafea din anii '20.

 

Timp de 64 de ani, am trăit în satul Katuan, în districtul Paksong și fac parte dintr-o comunitate agricolă în care cultivarea cafelei reprezintă 90% din activități; și eu lucrez cu cafeaua.

Lavazza-Magazine-CoffeeCulture-40hands-img-sx.
Lavazza-Magazine-CoffeeCulture-40hands-img-dx.

Cafeaua pe care o plantăm în această regiune este solicitată peste tot în lume; este un produs bun, cu un gust delicios și de aceea suntem toții dedicați colaborării cu Olam și Lavazza pentru a îmbunătăți practicile de cultivare și de prelucrare a cafelei.

 

În prezent, ne confruntăm cu probleme legate de schimbarea climatică, care ucide plantele și le compromite calitatea; obiectivul este de a reduce emisiile de dioxid de carbon, deoarece aerul curat înseamnă o productivitate bună.

Mă angajez în fiecare zi să mențin Pământul viu și sănătos, să-l dezvolt și îmbunătățesc.
Toți de aici vrem ca natura să fie întotdeauna printre noi și să nu fie distrusă, așa că folosim metode de lucru sustenabile pentru a o îmbogăți.

 

Somboun Saj Boukea este una dintre persoanele incluse în calendarul Lavazza 2017 - Suntem ceea ce trăim

Am găsit alte articole care ar putea să vă intereseze...

REVISTA
V60

Coffee Hacks

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA
The Earth Defenders: în spatele obiectivului cu gardienii Pământului

Coffee Culture

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA
Despre comunitate, colaborare și o lume mai bună

Coffee Study Program

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA
Somboun Saj Boukea, o viață dedicată pământului roșu din Laos

40 hands

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA
C pentru cremă

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA
Espresso

Coffee Hacks

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA
Syphon

Coffee Hacks

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA
AeroPress

Coffee Hacks

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA
Lucrul cel mai important: dezvoltarea de care avem nevoie

Coffee Study Program

AFLAȚI MAI MULTE
REVISTA
Plantarea semințelor unui viitor sustenabil

Coffee Study Program

AFLAȚI MAI MULTE